NM for klubblag 2024

Høsten og ny sesong er over oss, og det er på tide å melde på lag til NM for klubblag.

NM for klubblag 2024

Lagfinalen er for bridgespillere vårens vakreste eventyr, og veien dit kan være både lang og kronglete.

Første forutsetning for å nå målet er å melde på laget sitt - det gjøres på Turneringsoversikten (krever innlogging) - innen 8. oktober.

Men NM for klubblag er mye mer enn bare finalen. For mange er det det første møtet med lagspilling og dens finesser. Og finale er ikke målet for de fleste, men å prøve å slå de argenste konkurrentene i sitt nærområde, skaffe seg noen forbundspoeng, og, om mulig, avansere videre så langt man kan.

Alle spillerne på et lag må være medlem (i 2024) av den klubben man representerer. En klubb kan melde på så mange lag man ønsker, men ingen kan spille på mer enn ett lag.

I tillegg til forbundspoeng konkurrerer de ferskeste om Askeladdprisen.

I skrivende stund mangler vi arrangør til finalen, som går av stabelen 18.-21. mai 2024. Klubber/kretser kan søke om å få tildelt arrangementet. Mer informasjon om dette i dreiebok for finalen.
Søknad sendes inn snarest mulig - tildeling vil skje i styremøte i starten av desember.

For unge spillere:
Lag med minst én spiller under 16 år og lag med kun spillere under 18 år tildeles hjemmekamp i runde 1-4.

Kamper på RealBridge:
Kampene spilles i utgangspunktet live. Men dersom begge lag er enige om dette, kan kampene avvikles på RealBridge. Det tillates ikke å spille kamper på BBO. Bortelag som på grunn av lang/uhensiktsmessig/ reise eller overnatting ønsker å spille kamp på RealBridge kan søke NBF om å få spille på RealBridge i tilfeller der hjemmelaget ønsker å spille live. Spilling på RealBridge KAN pålegges.