NM for klubblag 2021

Slik koranasituasjonen er i øyeblikket, og med de (usikre) prognosene for utviklinga videre utover høsten og vinteren, må vi ta visse forholdsregler når det gjelder NM for klubblag.

NM for klubblag 2021

 

Vi legger derfor opp til at kampen i utgangspuntket spilles online. Det vil si på BBO eller RealBridge (som lanseres om kort tid). Der begge lag ønsker å spille kampen live, tillates det. Men da med koronarestriksjoner. Det innebærer at man må spille med store bord som sikrer at enmetersregelen opprettholdes, at man bruker forhåndsgitte (dublerte) kort som har hatt minst fire dager i karantene, og at man ellers følger NBFs råd for klubbspilling. I steden for forhåndsdublerte kort kan man ved livespilling alternativt bruke TOPS-varianten, hvor hver spiller får en personlig kortstokk og utskrift av sine kort.

På enkelte datoer vil NBF stille opp og organisere kamper online, med TL tilgjengelig.

RealBridge bruker kamera og mikrofon på PCen, så der spiller man tilnærma som live.

Ved spilling på BBO anbefaler vi at hvert bord i tillegg settes opp som et Teamsmøte med video og mikrofon.

NBF kan være behjelpelig med oppsett av Teamsmøter - datoene kommer vi tilbake til.

Antall runder tas stilling til når antall deltakende lag er klart. Påmeldingsfristen utvides med ei uke - til 18. oktober.

Alle spillerne på et lag må være medlem i 2021 i den klubben de representerer. Det trenger ikke være spillerens hovedklubb.