Internasjonale veteranmesterskap i 2016

I 2016 er det to internasjonale veteranmesterskap for nasjonslag. Først ut er EM i Budapest, Ungarn i juni og så kommer Bridge-OL i Wroclaw, Polen i september.

Internasjonale veteranmesterskap i 2016

Norge har pleid å delta med veteranlag i EM for nasjonslag. I Kroatia i 2014 gjorde våre veteraner det meget godt med en femteplass som også kvalifiserte laget til VM i India sist høst der det ble nok en femteplass. Dette laget som bestod av Rune Brendeford Anderssen – Peter Marstrander, Tor Bakke – Arve Farstad og Helge Mæsel – Roald Mæsel, har også meldt sin interesse for å spille både EM i Ungarn og World Bridge Games i Polen.

Om det er andre lag som ønsker å utfordre dette laget om retten til å representere Norge, må de melde sin interesse til bridge@bridge.no innen fredag 5. februar. NBFs styre avgjør uttak/eventuell uttaksturnering så snart som mulig etter dette.

Budsjettet for internasjonal representasjon i 2016 er stramt og gir dessverre ikke rom for særlig støtte. NBF støtter veteranlaget med startkontingent og spilleskjorter til EM og spilleskjorter til World Bridge Games.