HCP-simultan på RealBridge

Koronainnstrammingene fører til at mange klubber vil avlyse HCP-simultan denne uka eller arrangere med færre deltakere enn normalt

HCP-simultan på RealBridge

For å bøte på dette og gi medlemmene et utvida tilbud, setter NBF sentralt opp handikapturneringer på RealBridge onsdag 15., torsdag 16., mandag 20. og tirsdag 21. desember.
Turneringene starter kl. 18:30 hver dag.

De ordinære hcp-simultanturneringene mandag-torsdag (13.-16.) går som normalt, for de klubbene som velger å spille. Enten live eller på RealBridge. NBFs turneringer onsdag og torsdag benytter samme kortfil som klubbene, slik at alle puljene kan slås sammen nasjonalt.

Mandag 20. og tirsdag 21. lages det nye kortfiler. Dersom noen klubber ønsker å arrangere lokalt da, kontaktes Harald Berre Skjæran. Så får man tilsendt samme kortfil som NBF benytter, og turneringene kan slås sammen i Ruter.

Klubber som skal arrangere på RealBridge, og ikke har erfaring med rapportering av dette i Ruter kan lese om framgangsmåten på simultanturneringsoversikten.
(Skroll litt ned på sida.)

Spillerlenker

Startkontingent, kr 50 pr. spiller (juniorer kr 25) Vippses til 727668.

Premier (gavekort i Bridgebutikken) til de tre beste hver kveld på scratchresultat og de ti beste på handikapresultat (kun én premie pr. par).