Festivalprogram for 2018 er nå klart

Vi går tilbake til en trygg og kjent oppskrift i forhold til turneringsrekkefølge, og håper programmet vil falle i smak for alle.  

Festivalprogram for 2018 er nå klart

Les hele programmet 

Selv om programmet er ganske kjent fra før av er det noen nyvinninger vi håper faller i smak:

 

  • En egen prisbankett søndag kveld hvor vi hedrer vinner av årets bridgeildsjel, spiser god mat og nyter noe godt i glasset sammen. Vi satser videre på dans og underholdning slik en god fest inneholder. Dette blir et høydepunkt under årets festival. Tør du gå glipp av dette?
  • Egne handikappturneringer hver eneste ettermiddag. Passer veldig godt for alle, og kanskje særdeles godt for ferske spillere og en ekspertmakker. 
  • Patton blir igjen en prioritert turnering - denne gangen over 2 sesjoner. Perfekt oppladning til NM Monrad Lag slik at du og makker kan spikre systemet. En katastrofe koster tross alt ikke mye mer enn et tapt spill. 

Tidspunkt for NM Junior er fortsatt under drøftelse - alternativene er slutten av juniorleiren eller samtidig med NM Mix Par. 
Nybegynnertreffet er også en viktig del av Norsk Bridfefestival - tidspunkt kommer veldig snart (vi må få avklart når alle instruktører kan)

I forkant av festivalen blir det som vanlig juniorleir for de aller yngste. Med oppblomstringen av egne juniorklubber over det ganske land tror vi på 150 deltakere (og frykter litt samtidig...). Her kan man delta helt uten forkunnskaper, så sender du ditt barn har du makker til senere i festivalen!

Velkommen til Norsk Bridgefestival 2018 i Drammen!