FP-turneringer til høsten

Med økende grad av gjenåpning av landet, planlegges det nå en del turneringer med forbundspoeng til høsten.

FP-turneringer til høsten

Fredrikstad BK og Sarpsborg BK planla opprinnelig å arrangere FOSS-turneringene 4.-5. september. Siden spillelokalet ikke var ledig begge dagene, flytta de den ene turneringa til det eneste ledige tidspunktet. Det kolliderer med 1.-2. divisjon; Utvalg for Turneringsvirksomhet har innvilga dispensasjonssøknad fra arrangøren, og tillater forbundspoeng.

Molde BK hadde inntil nylig ingen planer om noen storturnering til høsten. Men har nå revurdert situasjonen, og har denne uka bestemt seg for å arrangere turneringa denne høsten.

Vi oppfordrer flest mulig til å melde seg på disse - og andre - turneringene. Etter en lang koronapause er det naturlig å tro at mange hungrer etter å kunne spille liveturneringer igjen.

For å stimulere til økt deltakelse i forbundspoengturneringene til høsten har NBF bestemt seg for å sponse arrangørene med kr 1.000 i parturneringer og kr 2.000 i lagturneringer. Dette skal gå til en ekstrapremie etter loddtrekning blant deltakerne utenfor den ordinære premielista. For å få premie må premievinneren være representert under premieutdelinga.