Dobbelt simultan tirsdag

Det ble forviklinger i gårsdagens simultanlandskamp.

Dobbelt simultan tirsdag

Sist vår ble høstens simultanturneringer oppretta for påmelding - med kortfiler til hver enkelt spilledag.

Tidligere i høst ble det bestemt at 29. oktober skulle være landskamp mot Sverige, og nye kortfiler ble mottatt fra Sverige. Kortfilene i påmeldingsmodulen ble bytta ut, og nye kortfiler sendt ut til allerede påmeldte klubber.

Av disse er det imidlertid åtte som likevel har dublert og spilt de opprinnelige kortene. Disse klubbene kan ikke inngå i landskampen mot Sverige, naturlig nok. Siden det var så mange klubber dette gjelder, har vi bestemt at vi for 29. oktober har to simultanturneringer; ei turnering med de åtte klubbene som har spilt feil kort, og ei turnering med 25 klubber som har spilt riktige kort, og som inngår i landskampen mot Sverige.

For å skille de to turneringene i sammenlagtserien, har vi rapportert turneringa med 25 klubber med dato 29/10, og turneringa med 8 klubber med dato 30/10.
I sammenlagtresultatet bruker vi fra i høst av bruker vi bare de norske resultatene når det er landskamp. Så noen vil se at resultatet på sammenlagtlista vil avvike litt fra landskampresultatene. Årsaken til at vi gjør det slik er at det finnes deltakere i Sverige med samme medlemsnummer som norske spillere. Og da får vi trøbbel med sammenlagtserien; noen som ikke har deltatt vil kunne få inn resultatet for en svensk spiller, og noen vil få inn to resultat på samme spilledato.

Resultatene fra i går finner dere på simultanresultattsida vår. I skrivende stund er ikke landskampresultatet klart, så bare de norske resultatene ligger der foreløpig.