Avlyst

 Norsk Bridgeforbund ser seg nødt til å avlyse sitt Bridge for Alle arrangement på Tenerife i november på grunn av pandemien og at Spania har rød status. Når det gjelder januar så vil det først bli tatt en avgjørelse i midten av oktober. Vi minner ellers om at NBFs BfA arrangement på Storefjell i oktober. Det kommer inn som en erstatning for vårt avlyste arrangement i pinsen og som selvsagt også vil kunne være et alternativ for det avlyste arrangementet på Tenerife i november. Nedenfor finner dere en redegjørelse fra vår BfA Tenerife "general" Per Bryde Sundseth om situasjonen knyttet til våre arrangementer på Tenerife.

Avlyst

Bridge for Alle Tenerife, November 2020 – AVLYST

Vi beklager å meddele at det tradisjonsrike arrangementet på Paradise Park Fun Lifestyle Hotel, Tenerife dessverre ikke blir gjennomført i november 2020. Fra starten i november 2012 har vi årlig gjennomført nybegynnerkurs, påbyggingskurs og bridgeturneringer med god deltakelse.
Årsaken til avlysningen er selvfølgelig den situasjon verden og Norge befinner seg i med Corona pandemien som har herjet kloden siden mars 2020.

Januar arrangementet avgjøres i oktober

Vi må dessverre også opplyse at situasjonen heller ikke ser lys ut for januar festivalen.  Så lenge Spania fortsetter å være «rødt» og norske myndigheter fraråder ikke nødvendige reiser, i tillegg til usikkerheten rundt flyavganger, vil det også bli avlysning i januar.Vi håper imidlertid i det lengste, bl.a. at det blir oppdrevet en vaksine, og i samarbeid med NBFs administrasjon, er avgjørelsen om januar festivalen utsatt til medio oktober 2020.
Spørsmål om BfA Tenerife kan også rettes til Per Bryde Sundseth, perbryde@gmail.com, tlf. 911 47 378

Bridge for Alle Storefjell i perioden 5.-11. oktober

Samtidig ønsker vi å informere om Bridge for Alle Storefjell i perioden 5.-11. oktober.  Informasjon om arrangementet finnes på https://www.bridge.no/Bridgefestivaler/Bridge-for-Alle/Storefjellfestivalen.
Spørsmål om BfA Storefjell og Tenerife kan rettes til Eli Ann Bakke, eliann.bakke@gmail.com, tlf. 924 56 362.