1.-2. runde i NM for klubblag

Trekning av 1.-2. runde i NM for klubblag er foretatt.

1.-2. runde i NM for klubblag

Fristen for avvikling av kampene er søndag 28. november.

Trekning, kontaktpersoner, oversikt over påmeldte lag mm. finnes på turneringssida for NM for klubblag.

Kampene i 1.-2. runde spilles over 32 spill. Lagene kan før kamp avtale å redusere dette til 28 eller 24. I utgangspunktet spilles kampene live, men hvis begge lag ønsker det, kan man velge å spille kampene på RealBridge - se nedenfor. Dersom det er lang eller vanskelig reise for bortelaget, kan NBF bestemme at en kamp SKAL spilles på RealBridge (hvis bortelaget ønsker det). Kontakt NBF snarest mulig dersom dette er aktuelt, og hjemmelaget ønsker å spille live.

I utgangspunktet har alle lag hjemme- og bortekamp. Unntaket er lag med minst en spiller under 16 år eller kun spillere under 18 år. Disse lagene har fått hjemmekamp i begge sine kamper, og vil også få hjemmekamper til og med 4. runde.

Kamper på RealBridge

Hvis man skal spille kamp på RealBridge må man bestille oppsetting av kamp på RB i god tid. Bestilling skjer til Harald Berre Skjæran. Ved bestilling oppgis e-postadresse til begge kapteinene samt navn og e-postadresse til kampstarter - hjemmelag har ansvar for å skaffe kampstarter som har som oppgave å starte begge halvrundene.