1.-2. divisjon 1. helg

Første helg av sesongens 1.-2. divisjon arrangeres i Letohallen på Dal 26.-28. oktober.

1.-2. divisjon 1. helg

Spillestart fredag kl. 19:00, avslutning søndag 16:00. 

Resultatoppdatering 

Annen informasjon 

 

Informasjon til deltakerne

 

Fredag 26. oktober har vi satt opp buss med avgang fra Oslo Lufthavn til Letohallen med avgang kl. 18:00. Bussen har plass til 63 passasjerer. De som ankommer Gardermoen tidlig, anbefales å ta tog til Dal, slik at vi unngår at det blir kapasitetsproblemer på bussen.

NB! Avgangsplattform for bussen fastsettes ikke før rett før bussen ankommer Oslo Lufthavn. Det vil være en person fra arrangørstaben til stede som geleider folk til bussen. Vedkommende vil befinne seg nær skranken til Flybussekspressen, midt i ankomsthallen. Om man ikke finner vedkommende, kan man spørre i skranken og oppgi at man hører til bridgegruppa og skal reise med Jenssen Turbuss, så vet også de hvilken plattform bussen står på. Bussen står bare på plattformen til alle er om bord/bussen er full – så kjører den. Så det er viktig at man er på plass på plattformen kl. 18:00!

Togavganger:

Hver time 3 og 13 minutter over (13:03, 13:13, osv.) til Lillestrøm. Bytte til tog på Lillestrøm til Dal. Ventetid på Lillestrøm er ti minutter for avgangene xx:03 og en halvtime for avgangene xx:13. Total reisetid 1:03 og 1:23.

Tilsvarende har vi satt opp buss fra Letohallen søndag 28. oktober til Gardermoen kl. 16:10. Samme kapasitet.

For de som bor på Gardermoen Airport Hotel har vi satt opp busser hver vei med følgende avgangstider:
Fredag kveld: 22:35 fra Letohallen
Lørdag morgen: 08:45 fra Gardermoen Airport Hotel
Lørdag kveld: 20:55 fra Letohallen
Søndag morgen: 08:15 fra Gardermoen Airport Hotel

Informasjon om Letohallen Hotell:
Middagsbuffet fredag og lørdag kveld.
Kiosksalg hele dagen, karbonadesmørbrød til lunsj.
Kaffeavtale kr 60,- per dag.

Alertering: De nye reglene om ikke å alertere pass, dobler og redobler gjelder ikke når man spiller med skjermer. Alle konvensjonelle meldinger SKAL alerteres, også fra og med 4 kløver.