Over 100 deltar på Organisasjonsdagene

Fantastisk interesse for årets Organisasjonsdager som arrangeres på Rica Hotel Gardermoen i helgen. Ca 115 personer samles på Gardermoen for å lære mer om styrearbeid, oppsett av hjemmesider for klubben og den nye storsatsingen til NBF regnskapsprogrammet Ruter.

I forkant av Organisasjonsdagene avholder NBF sitt Kretsledermøte på fredag. Her har rundt 40 tillitsvalgte meldt sin ankomst.

Resultater lynbridge lørdag kveld.

Over 100 deltar på Organisasjonsdagene

Kjetil Kristoffersen, som bl.a. har stått ansvarlig for tidenes foredragssuksess i Skandinavia med den svenske brannmannen Lasse Gustavsson – åpner Organisasjonsdagene og deretter går det slag i slag med ulike workshops og foredrag. Vi setter klubbutvikling i sentrum og håper arrangementet vil gjøre hverdagen i klubbene mer spennende og enklere.

Vi gleder oss over at Helge Stanghelle, mangeårig president i NBF og med lang erfaring fra styrearbeid, leder "Godt styrearbeid".

Petter Haram, webredaktør for BK Grands hjemmeside (http://bkgrand.com), innleder om klubbenes nye hjemmesider.

Hanne Falstad, lang erfaring med organisasjonsutvikling, bl.a. fra Håndballforbundet – vil sammen med Marianne Harding og Eva Flått, leder av Utvalg for Medlemskontakt – stå for det nystartede arbeidet med å utdanne klubbguider i NBF.

Vi har også fått med Carl Ragnarsson til å lede presentasjonen av Ruter. Calle er svenskenes "Per Nordland” – han er leder av  den svenske Tävlingskomiteen og svenskenes Bridgefestival og har arbeidet med Ruter i over 10 år - en ”guru” på området!

Lørdag kveld blir det også en interessant presentasjon av Per Watz – han leder en Arbeidsgruppe som utreder fremtidens medlemskapsformer og hva det skal koste å spille bridge i NBF. Her er det duket for heftig debatt og hvis forslagene får bred oppslutning, kan disse bli realitet alt fra 2012.

Endelig – det er Allan Livgård som sammen Tulla Steen Lybæk fra Styret i NBF – som er hovedansvarlige for program og gjennomføring av årets Organisasjonsdager.

Her finner du oppdatert program og av praktiske årsaker er det noen få rokkeringer i opplegget.

Mange, men langt fra alle – har gitt oss beskjed om hvilken WORKSHOP de ønsker å delta på. Vi ber dere derfor vennligst sende oss E-post før 10. mai om valg av workshop 1 eller 2 på lørdag.

På søndag kan deltakerne på Ruter velge om de vil bruke hele dagen på Ruter, eller om de vil ha en grunnleggende innføring i Ruter og få med seg en sesjon om Sosiale medier.

Velkommen til en gjennomført hyggelig og utbytterik weekend på Gardermoen!