Inspirator på Organisasjonsdagene

Vi har vært så heldige å få Kjetil Kristoffersen til å holde foredrag for alle deltakerne på organisasjonsdagene.

Tidligere lærer, fotballspiller og fotballtrener Kjetil Kristoffersen er gründeren av Publicom og Publicom forlag, og han er også en av Publicoms foredragsholdere innen temaet motivasjon. Gjennom sitt foredrag viser han den energien han mener må til for å lykkes.

Inspirator på Organisasjonsdagene

Publicom ble stiftet i 2004 med utgangspunkt i en foredragsturné med den svenske brannmannen Lasse Gustavson. Turneen ble en braksuksess. Bare i løpet av det første året kjøpte mer enn 20 000 nordmenn billetter til Lasses motivasjonsforedrag. Publicom formidler nå foredragsholdere til en lang rekke skandinaviske selskaper, og har i tillegg avholdt konferanser med blant andre John Cleese og Neil Armstrong.

Lasses historie ble samme år til bok. ”Gjennom ilden” ble årets store bestselger, bare slått av Da Vinci-koden. Boka dannet grunnlaget for opprettelsen av Publicom forlag.

I dag lever foredragsselskapet Publicom og Publicom forlag side ved side. Selskapene har ansatte i Horten og Oslo, og er blant landets ledende innen flere forretningsområder. Les mer om Publicom og Kjetil Kristoffersen.