Utsatt kvalifisering landslagsspill

 Siden det ikke er kommet noen innbydelse til EM Mix nasjonslag eller til Bridge-OL, vil landslagskvalifiseringene i november bli utsatt. Vi regner med at det kommer avklaring i løpet av september når det gjelder tid/sted for EM Mix og arrangement av Bridge-OL.
I tillegg så spilles det denne helgen i november Champions Cup med Studentenes BK som Norges representanter. På dette laget vil det kunne være flere aktuelle til deltakelse i landslagskvalifiseringene. Dette arrangementet som vanligvis går en uke tidligere, ble flyttet til denne helga på grunn av annen kollisjon. Vi regner med at landslagskvalifiseringene vil bli spilt i januar. I begynnelsen av oktober, er planen at det vil bli gitt mer informasjon om tidspunkt for landslagskvalifiseringene.

Utsatt kvalifisering landslagsspill

I terminlista for 2019/20 er helgen 14. - 17. november avsatt til mulige kvalifiseringer for landslagsspill i klassene Veteran og Mix til EM nasjonslag. I tillegg så skal det arrangeres World Bridge Games (Bridge-OL) i fire klasser i 2020, som det skal tas ut lag til i gjennom landslagskvalifisering.