Stor påmelding til juniorsamling (<15 år) 6.-8. februar

16 juniorer under 15 år er påmeldt til juniorsamlingen på Gardermoen 6.-8. februar. Samlingen er åpen for alle juniorer <16 år - helt fersk eller litt rutinert- som har lyst til å lære mer bridge. Påmelding til: bridge@bridge.no.

Stor påmelding til juniorsamling (<15 år) 6.-8. februar

KIDS-klassen U15

Som vertsnasjon stiller Norsk Bridgeforbund med lag i den nye KIDS-klassen (<15 år) under EM i bridge på hjemmebane i Tromsø juli 2015.

Samlingen på Gardermoen blir også første observasjonspost for kaptein Kristian Ellingsen som skal ta ut U15-landslag til EM på hjemmebane i Tromsø i juli. Lars Eide - mangeårig leder på juniorleiren og kaptein for både U25 og U20-landslagene - blir også med på samlingen. 

U15-klassen vil bli en rekrutteringsklasse til bridgen generelt og landslagene spesielt, og Norsk Bridgeforbund vil i tillegg til å bygge et lag i U15-klassen fokusere på å skape bærekraftige juniormiljø flere steder i landet.

Juniorsamling på Gardermoen 6.-8. februar 2015

6.-8. februar inviterer Norsk Bridgeforbund til en landsdekkende juniorsamling for de yngste juniorene. Det vil bli spilltrening, teoripåfyll og morsomme aktiviteter.

I tillegg til å sondere terrenget for aktuelle kandidater til U15-laget, er målsettingen å styrke det generelle juniormiljøet i Norge. Derfor er alle under 16 år, uansett ambisjonsnivå, velkomne til ei trivelig juniorsamling.

Pris: 500,- inkl mat, overnatting og reisefordelingskasse. Egenandel på reise blir kr 100,-. Vi oppfordrer lokale klubber til å støtte sine juniorer.

Spillested: Folkvang Leirsted og forsamlingslokale De som trenger skyss fra/til Gardermoen sender mail til Kristian Ellingsen med flytider.

Overnatting: I hytter. Ta med sovepose + laken

Påmelding til bridge@bridge.no innen 20. januar.

 

 

Foto: 1) Trond Høines, 2-3) Svein Erik Dahl