Stem på Årets Bridgeildsjel!

Blant 44 nominerte kandidater fra 17 ulike kretser, har juryen plukket ut 4 finalister i kåringen til Årets Bridgeildsjel. Nå kan DU stemme på den du mener fortjener prisen mest. Hvert medlem i Norsk Bridgeforbund har én stemme.

Stem på Årets Bridgeildsjel!

Finalistene:

Årets finister er: 

  • Espen Branderud (Frogner BK og Haga og Aurskog BK)
  • Inger Hjellemarken (Heimdal BK)
  • Stine Elstad (Narvik Damebridgeklubb og Narvik BS)
  • Finn Nilsen (Kvinesdal BK)

Du kan lese mer om finalistene og nominasjonstekstene her. 

STEM 

Hilsen fra juryen

Juryen besto av Tom Danielsen og Liv Marit Grude fra NBFs styre og Eva Hagen (Årets Bridgeildsjel 2018). Juryen hadde en vanskelig jobb, med mange verdige kandidater. Det er et godt tegn for bridge-Norge! Vi overbringer denne hilsenen fra juryen:

"Vi synes det var mange fine kandidater og det er utrolig mange ildsjeler i bridge Norge. Vi synes det er viktig å få med at selv om ikke alle nådde opp i dag gjør utrolig mange en stor innsats for at vi skal kunne drive med hobbyen som vi alle elsker, og vi ønsker å overbringe et stort takk til alle sammen (dere alle fortjener ildsjel-pris)."

Husk å logge inn! 

For å få stemt, må du være innlogget på bridge.no med din bruker. Du logger inn ved å bruke medlemsnummeret ditt + passord. Husker du ikke passord? Trykk på "glemt passord", så får du lenke til nytt passord på e-post. Denne automatiske e-posten vil komme i løpet av noen få sekunder, så har du ikke fått den ganske raskt, så sjekk i søppelposten din (noen mailservere sender denne passordlenken dit.

Er det ingen e-postadresse knyttet til profilen din? Send en e-post til bridge@bridge.no, så lager vi et passord til deg.