Startskudd Bridgens Dag på Teams Mandag 22. aug kl 20

 Alle medlemmer som vil engasjere seg på Bridgens Dag 3. september er invitert! 

Startskudd Bridgens Dag på Teams Mandag 22. aug kl 20

Presentasjon - Det du trenger å vite om Bridgens Dag på 10 minutter

Programmet blir matnyttig og inspirerende, med konkrete tips til hvordan dere får maks ut av innsatsen på Bridgens Dag. 

Startskudd viktig info

Sted: Teams
For hvem: Alle som vil engasjere seg på Bridgens Dag
Tid: Mandag 22. august kl 20-21

Møtelenke

Program for dagen

  • Appell ved President Åse Langeland
  • Alt du må vite om Bridgens Dag på 10 minutter. Ved Marianne Harding
  • Hvordan få pressen til å bite på kroken? Bli synlig i media. Ved Ina Holmgren Johansen
  • Hvordan få folk nysgjerrige på stand? Å fange folks oppmerksomhet på stand er en kunst. Få tips som gjør dagen på stand lett og morsom. Ved Ina Holmgren Johansen
  • Ordet er fritt. Spørsmål fra salen. Heidi Berre Skjæran leder seansen med stø hånd.
  • Fem eksempler på effektive måter å vise fram bridgeklubben. Alt deles!

Premie til en heldig vinner

I tillegg trekker vi en premie til verdi 500,- som kan brukes på Bridgens Dag materiell blant de oppmøtte. Vil dere ha en av de tøffe hettegenserne? Eller en lekker bridgekjole med "Nysgjerrig på bridge" på ryggen? Eller vil dere rett og slett ha godteri for alle pengene? Still gjerne med mange deltakere, da har klubben større sjanse til å vinne! (Kommer det veldig mange kan det være at vi trekker to premier..;-)

Vil du vinne en av våre fine hettegensere? Eller kanskje en kjole?

Møt Åse Langeland - NBFs nye president

Åse Langeland ble valgt til president ved akklamasjon av Bridgetinget 2022. Hun har i siste periode vært visepresident, og har lyst til å gjøre mer for Norsk Bridgeforbund.

Vi får en inspirert og arbeidsvillig president. Dette forteller presidenten selv til bulletinredaksjonen i Norsk Bridgefestival:

"Jeg har aldri gjort noe for bridgen tidligere. Kun møtt opp fått servert alt av kjekke klubber og kretser hvor mange flotte frivillige har gjort bridge mulig for mange, blant annet meg. Da jeg ble bedt om å delta som medlem i valgkomiteen hadde jeg derfor egentlig ikke noe valg. Det var på tide å bidra litt. Da spørsmålet om styreverv kom tenkte jeg dette kunne være spennende og etter et år som vise president har jeg lyst på flere oppgaver og liker å representere NBF.

Jeg syns vi har utrettet mye og at vi jobber med mye spennende. Bridge som linjefag i VGS er innført, nytt disiplinærsystem er vedtatt, og arbeidsgruppa som skal se på hvordan vi kan få flere medlemmer medlemsformer er i gang, Jeg ønsker å bidra til at fokuset på fair play og etikk videreføres det samme med fokuset på rekruttering og re rekruttering av medlemmer."

Les hele intervjuet i Bulletin 2

Møt Ina - NBFs nye kommunikasjonskonsultent

Kommunikasjon har ikke vært fagfeltet til noen av de ansatte i NBF til nå. Dette til tross for at kommunikasjon med egne medlemmer, kontakt med klubbler og kretser, og hvordan bridge framstår for utenforstående, er noe av det aller viktigste vi driver med. Derfor er vi utrolig glade for at vi nå fra 15. august har fått Ina Holmgren Johansen med oss på laget.

Både på møtet for startskudd for Bridgens Dag og seinere kan vi få lære mye!

Presentasjon av Ina Holmgren Johansen