Ina er vår nye kommunikasjonskonsulent

Hvem er Ina, sier du. 

Det skal jeg prøve å gi et svar på, i form av en liten introduksjon. Jeg håper at du har lyst til å bli litt bedre kjent med meg, både som ansatt og person! 

 

 

Ina er vår nye kommunikasjonskonsulent


I løpet av mine 41 år har jeg vært innom mange fagområder og flere ulike yrker, men felles for de alle er kommunikasjon og mellommenneskelige relasjoner.

Jeg er utdannet innenfor kommunikasjon og markedsføring, men har også studert jus, psykologi og sosiologi. På CV-en min finner du blant annet jobber som rekrutterer, selgende prosjektleder og account manager.

Og nå gleder jeg meg til å ta fatt på spennende oppgaver for Norsk Bridgeforbund!

 

Noen av oppgavene håper jeg dere får se umiddelbare resultater av, som innlegg i sosiale medier og nyhetsbrev. Andre oppgaver er mer langsiktige, som å legge en helhetlig kommunikasjonsstrategi for hovedforbundet. Jeg håper også å kunne bidra til de lokale klubbene, i form av tips, støtte og hjelp med alt i fra promotering i sosiale medier til utarbeidelse av plakater og flyers. 

 

På det personlige planet kan jeg fortelle at jeg er mamma til Magnus på 3 år, gift med Anders på 5.året og bosatt i Oslo. 

 

Jeg er veldig glad i ordspill, tørre vitser og pingviner. Jeg liker å lage mat, men er ikke flink til å bake. Og så prater jeg litt for fort og sikkert litt for mye. Jeg ler mye og gjerne av meg selv. Jeg er mindre glad i forskjellsbehandling og urettferdighet og håper at jeg bidrar mer til å skape fellesskap enn utenforskap. 

Og nei, jeg kan ikke spille bridge. Men det skal jeg lære meg, og den reisen skal jeg ta dere med på fremover, så følg med på Facebook og nyhetsbrev!

Da vet dere litt mer om meg, nå gleder jeg meg til å få se, møte og vite mer om dere.