Oppgradering av NBFs nettsider (oppdatering)

Vi oppgraderer våre nettsider med sertifikater og kryptering, slik at sidene blir sikrere for alle brukere. 

Oppgradering av NBFs nettsider (oppdatering)

NBF har bestilt nettsertifikat slik at våre nettsider fremstår som "Sikker" i ulike nettlesere. Det betyr at sidene er tilgjengelig, selv på nettverk som ofte krever høy sikkerhet (typisk offentlige etaters nettverk). Samtidig innføres det kryptering i all data som sendes til og fra siden, slik at man ikke trenger å være bekymret for passord o.l. 

Dette arbeidet vil gjøres på hovedsiden bridge.no, men også alle underdomener som bridgefestival.no, msibt.no og alle kretser/klubbers hjemmesider. Arbeidet er pågående, så ikke alle sider har fått den nye sikkerheten riktig ennå. I utgangspunktet skal dette ikke medføre noen særlig nedetid, men vi beklager om det inntreffer. Trøst dere med at sidene blir langt sikrere etterpå.

Samtidig ønsker vi tilbakemelding om implementeringen medfører brutte lenker eller andre problemer. Send dette til bridge@bridge.no

 


Oppdatert:
Vi har oppdaget at tilgangsproblemer skyldes at nettleseren "husker" at siden var nede på mandag. Dette kan løses ved å tømme minnet på nettleseren, da skal man få tilgang igjen.

Hvordan tømme minnet i ulike nettlesere:
Mozilla Firefox
Google Chrome
Microsoft Edge
Safari