Ny landskamp mot Nederland

 Nok en gang reiser et norsk landslag til Nederland. Denne gangen er det damene som skal spille landskamp mot Nederland over tre bord fra fredag til søndag denne helgen. Det norske laget er det fjerde laget som gjester Nederlands damer i forberedelser til VM i Kina i september. 

Ny landskamp mot Nederland

 Det norske laget som reiser til Nederland:

  • Maja Rom Anjer – Stine Holmøy
  • Ann Karin Fuglestad – Marianne Harding
  • Liv Marit Grude – Gunn Tove Vist
Opplegget for landskampen er at man spiller tre norske par mot Nederlands tre par over tre dager. Det gjennomføres med et ankerbord og får to kampresultater i gjennom resultatene fra de to andre bordene. All tre bordene overføres på BBO. Spillestart fredag kl. 11.30.
Norsk Bridgeforbund takker Nederland og Hans Melchers for dette flotte tiltaket med god trening for våre spillere som skal til VM i september. Først var det åpne laget i Nederland i januar og nå skal damelaget prøve seg i helgen.
Den nederlandske multimiljardären Hans Melchers gjorde det mulig for Nederland å arrangere Bermuda Bowl/VM i Veldhoven 2011. Han la også forholdene til rette for at nederlandske åpne laget hadde best mulig utgangspunkt for å vinne, som de gjorde. Han var også bak det nederlandske VM-gullet i 1993 i Chile (da de slo Norge i finalen). Nå er han tilbake og ønsker å sikre at det beste laget med best mulig forberedelse representerer Nederland på 2019 VM i Kina, denne gangen, inkluderer han også det nederlandske damelaget.
B.C. ’t Onstein 20 år

Hans Melchers bor øst i Nederland på Onstein slott og i nærheten av bridgeklubben - BC 't Onstein - som han grunnla for 20 år siden i en ombygget låve. For å markere dette 20 årsjubileet, har han gitt landslagene denne flotte gaven. Fire åpne landslag og fire damelandslag har blitt invitert til å spille internasjonale kamper mot Nederland på åtte forskjellige tidspunkter. Hans Melchers betaler reise, innkvartering i enkeltrom til alle, helpensjon samt spill og premiepenger.