NBFs Fortjenstmerke tildelt Tor Inge Iversen

Norsk Bridgeforbund gratulerer Tor Inge Iversen fra Bridgekameratene BK med Fortjenstmerket! 

NBFs Fortjenstmerke tildelt Tor Inge Iversen

NBFs generalsekretær, Allan Livgård, hadde torsdag 27. august den store gleden å kunne utdele Fortjenstmerket på vegne av NBFs styre på en spillekveld i klubben Tor Inge holder så kjær, Bridgekameratene BK.
Merket og diplom ble overlevert til stor applaus fra klubbens medlemmer.

I søknaden fra klubben stod det:
"Vi foreslår Bridgekameratenes mangeårige leder Tor Inge Iversen (TII) for tildeling av fortjenstmerket. Han har hatt flere roller i klubbens styre, og de siste 20 årene har han vært leder og klubbens primus motor.

 
Han har også sittet som leder av Oslo krets av NBF i en periode. Mange har gjort en lignende innsats i administrative verv, og det er ikke først og fremst på grunn av dem at vi foreslår TII til NBFs Fortjenstmerke.
 
For i tillegg til å ha disse vervene har TII alltid stilt opp og ordnet opp med stort og smått av praktiske oppgaver. Mangler turneringsleder, stiller Tor Inge opp på kort varsel, uansett om det passer for ham eller ikke. Han sørger for innkjøp og tar seg av praktiske oppgaver uten å gjøre noe nummer av det, han tar seg av hjemmesiden vår, han prøver å løse problemer med PC, Bridgemate og Ruter. Som makkeren hans må man være innstilt på at han løper rundt med slipper, steker vafler, bytter lyspærer og setter frem toalettpapir når det er tomt.
 
Tor Inge gjør alle slags store og små oppgaver som må ordnes for at aktiviteten i bridgemiljøet kan gjennomføres. Innsatsen hans for Bridgekameratene er uunnværlig, og vi mener han har gjort seg fortjent til Fortjenstmerket for alt han har gjort opp gjennom årene – og fortsatt gjør – for bridgemiljøet både i og utenfor klubben.
 
For å oppsummere, vi ser Tor Inge Iversen som en klart verdig kandidat til NBFs Fortjenstmerke og anbefaler ham på det varmeste.

(Ført i pennen av Viggo Nordvik, Are Utvik og styret i Bridgekameratene v/Ida F. Ringnes)"

Det er en ære for meg på vegne av Forbundsstyret å meddele at vi tildeler NBFs Fortjenstmerke til Tor Inge Iversen for hans innsats i Norsk Bridgeforbund gjennom mange år.

Jeg gratulerer med utmerkelsen!


Med vennlig hilsen
NORSK BRIDGEFORBUND
Kari-Anne Opsal /sign/

President

 
(Foto: Ida F. Ringnes)