NBF organisasjonsdager 2023

NBFs organisasjonsdager 2023 var terminfestet til å avholdes 22. - 23. april. Styret har i helgens møte vedtatt at dette avlyses og at opplæringen av de frivillige til Norsk Skolebridge rett i forkant av bridgefestivalen blir årets "organisasjondager". Samtidig skal NBF hele høsten tilby webinar for opplæring av frivillige og tillitsvalgte innen mange ulike områder. 

NBF organisasjonsdager 2023

Årsaken til at de tradisjonelle organisasjondagene i år avlyses er at man forsøkte å finne en ny form på dagene som tiltrakk seg flere deltakere og ikke minst nye deltakere. Tanken var at man skulle bruke årets dager til å lære opp kretsene til å avholde lokale organisasjondager, slik at reisebelastning og økonomi kunne gjøre at flere deltok. Etter møte med et utvalg kretsledere og litt uenigheter internt i arbeidsgruppen har man konkludert med at dette ikke lar seg gjøre i år. Dermed havnet man litt på etterskudd med planlegging, og å avholde noe på det terminfestede tidspunktet ble umulig. 

Mer info om opplæring av frivillige til Norsk Skolebridge kommer ganske snart, men vi oppfordrer alle som har planer eller ønsker om å starte et skolebridgemiljø om å delta. For mer info kan man kontakte prosjektleder Marianne Harding: marianne.harding@bridge.no

Samtidig er det viktig for NBF å tilby tillitsvalgte og frivillige god opplæring, og vi satser derfor på en webinarserie i høst. Det vil nedsettes ei arbeidsgruppe som skal jobbe med form og innhold på dette, og de tar gjerne i mot tips til hva man kunne tenke seg å lære mer om. Tips sendes til bridge@bridge.no og merkes WEBINAR. Foreløpig ser webinarserien slik ut:

Dato Dag Tema Kursholder
Våren 2023   Bedre hjemmesider på 1-2-3 - grunnleggende opplæring i kretser/klubbers hjemmesider Allan Livgård
6.sep Ons Hvordan lykkes på stand? Kommer
21.sep Tors Bridgelovene alle bør kunne Harald Skjæran
4.okt Ons Bedre hjemmesider på 1-2-3 Allan Livgård
19.okt Tors Lagturnering i Ruter Harald Skjæran
1. nov Ons Smarte turneringsformer for færre enn 4 bord Marianne Harding
16. nov Tors Ruter grunnopplæring Kommer
29. nov Ons Bli en bedre kasserer Kommer
14. des Tor Opplæring i KlubbAdministrasjon (klubb.bridge.no) Allan

(med forbehold om endringer)

Vi vil åpne for påmelding i løpet av sommeren. Flere tema er under planlegging. 

Styret har også besluttet at Kretsledermøtet 2023 blir avholdt digitalt - innkalling kommer i løpet av kort tid.