Landslagene til Nordisk

Norsk Bridgeforbund har tatt ut lagene som skal representere Norge i Nordisk mesterskap i klassene damer og åpen. Mesterskapet arrangeres i Örebro siste helg i mai. Vårt damelag som har vunnet de to siste Nordiske mesterskapene, stiller med Ann Karin Fuglestad - Marianne Harding i spissen. Nytt fjes på det åpne laget er Artur Malinowski - fra Polen; han vant sølv med England i Bridge-OL i Beijing i 2008 og er norsk statsborger med norsk pass.

Landslagene til Nordisk

Artur spiller med Arild Rasmussen som er tilbake på landslaget etter en lang pause. Arild Rasmussen var med på starten på den norske "gullalderen" i bridge - i par med Jon Sveindal spilte han på laget som tok bronse i EM og sølv i VM i 1993. Glenn Grøtheim - Ulf Tundal er også tilbake på landslaget, etter å ha takket nei til EM i fjor, og satser fram mot EM i 2012. Tredje par på det åpne laget er Thomas Charlsen - Thor Erik Hoftaniska.

På damelaget har Ann Karin og Marianne fått med seg et nytt par - Stine Holmøy - Gunn Tove Vist. Gunn Tove var på mesterlaget fra Nordisk mesterskap i 2007 og spilte også i EM 2008. Femte "mann" på laget er Lise Blågestad. Hun skal etter planen spille åpningskampen da Ann Karin ikke vil ha mulighet til å rekke den pga. jobb.

De norske lagene er:

Damer
Ann Karin Fuglestad, Farsund BK - Marianne Harding, Farsund BK
Stine Holmøy, Bergen Akademiske BK - Gunn Tove Vist, Sørreisa BK
Lise Blågestad, TopBridge BC
Per-Ove Grime, BK Norrøna, NPC

Åpen
Thomas Charlsen, Bergen Akademiske BK - Thor Erik Hoftaniska, Bergen Akademiske BK
Glenn Grøtheim, Heimdal BK - Ulf Håkon Tundal, Heimdal BK
Artur Malinowski, Bergen Akademiske BK - Arild Rasmussen, Bergen Akademiske BK
Christian Vennerød, Tøffelklubben, NPC