Kvalifisering til EM Mix for nasjonslag

For første gang arrangerer EBL EM for nasjonslag i mix-klassen. Europamesterskapet arrangeres i Lisboa, Portugal, 22. - 28. februar 2019. 
Oppdatert 15.8.18.

NBF inviterer til åpen kvalifisering for å avgjøre hvem som får retten til å representere Norge. Kvalifiseringen spilles i Oslo (15)16. - 18. november 2018, i NBF Oslos lokaler på Økern. Program/tidsskjema med tidspunkt for spillestart og opplegg for kvalifiseringen vil avhenge av antall påmeldte lag. Det kan bli spillestart torsdag kveld. Nøyaktig opplegg blir avgjort av sportssjef, Jon-Egil Furunes, og administrasjonen når det er klart hvor mange lag som stiller. Deltakere må ikke bestille reise før opplegget er klart. 

Påmeldingsfristen er 1. september 2018 
Deltakeravgiften er kr 1.000 per spiller. Tidlige utslåtte lag kan gratis være med i åpen turnering i helgen. Overskuddet av arrangementet tilfaller vinnerlaget som støtte til deltakelse i EM. 

Kvalifiseringen er åpen for alle som er interessert i å representere Norge i EM, men NBF forbeholder seg retten til å velge ut lag i kvalifiseringen dersom påmeldingen er stor.

Deltakerne dekker selv sine egne kostnader i EM. Fra NBF mottas startkontingent samt spillerskjorter. 

Selv om Em også er kvalifisering til VM, kan spillere som allerede er kvalifisert til VM delta i EM for mix nasjonslag.

Eventuelle spørsmål om arrangementet rettes til NBF ved Sten Bjertnes på sten.bjertnes@bridge.no