Kvalifisering EM mix lag (oppdatert)

 I morgen torsdag starter kvalifiseringen (15. – 18. november) for å kåre de norske representantene til EM mix nasjonslag i Lisboa, Portugal i februar. Torsdag kveld og fredag spilles full Round Robin (RR), semifinaler og finale spilles lørdag og søndag.

Kvalifisering EM mix lag (oppdatert)

I semifinalen var både Sofies verden og FSM best, så da får vi en spennende finale mellom disse to. FSM tar med seg 32 imp carry-over inn i finalen, og økte dette med 11 imp til i første sett. Nå spilles siste sett for i dag, og så er det to sett i morgen. Alt sendes live på BBO!
Finaleresultater


Semifinalene er klare:
Sofies verden - Nord & Sør 45 - 18
FSM - Thoresen 38 - 22
(Tallene er resultatet i gruppespillet som tas med inn i semfinalen)
Resultatene kan følges i morgen fra kl 10:00 - butler 1. halvrunde (noe trøbbel med Bridgemate gjør at denne ikke kommer på hjemmesiden før etter semifinalen er slutt)


Et lag har trukket seg (Storvollens utvalgte), men vi har fått et nytt lag (som var det niende laget påmeldt) Juniormix – Vegard Brekke som gjør at vi fortsatt har åtte lag som spiller i RR. Juniormix går inn på Storvollens utvalgte sitt startnummer i RR.

Noen lenker:
Kampoppsett innledende runde (RR).
Reglement for kvalifiseringen med tidsskjema. Det vil ikke bli spilt med skjermer så vanlige regler for annonsering og alertering ved «åpent» bord gjelder. Systemkort (2 stk) skal legges fram på bordet ved start på runden. Enkle NBF systemkort vil være tilstrekkelig. Det vil være blanke kort tilgjengelig dersom noen skulle ha behov for å fylle ut på stedet. I tilfelle vær ute i god tid!

Et sammendrag av programmet for kvalifiseringen:

  • torsdag 15. november spillestart kl. 18.30 (=> klar ved bordet 5 min. før), avsluttes kl. 22.00
  • fredag 16. november spillestart kl. 10.00 (=> klar ved bordet 5 min. før), RR avsluttes kl. 19.50
  • semifinaler lørdag 17. november spillestart kl. 10.00 (=> klar ved bordet 5 min. før), semifinaler avsluttes kl. 15.20 (=> kl. 16.05 ved evt. tie break)
  • finale lørdag 17. november spillestart kl. 16.45 (=> klar ved bordet 5 min. før), lørdagen avsluttes kl. 20.15
  • søndag 18. november finalen fortsetter kl. 10.00 (=> klar ved bordet 5 min. før), finale avsluttes kl. 13.30 (=> kl. 14.20 ved evt. tie break)
For ordens skyld adressen:
NBF Oslo
Lørenveien 68
0585 Oslo

TL/regnskap under kvalifiseringen: Allan Livgård.

Spillere på utslåtte lag

For spillere på de utslåtte lagene (etter RR) er det mulighet for spill i Larvik storturnering på lørdag uten ekstra kostnad. Startavgiften i Larvik storturnering dekkes av den innbetalte spilleavgiften til kvalifiseringen. For øvrig ingen refusjon av spilleavgift for kvalifiseringen. For de dette måtte gjelde, ta kontakt med Harald B. Skjæran, mobil 95 28 11 67.

EM mix nasjonslag 2019

Det første europamesterskapet i klassen mix nasjonslag spilles i Lisboa, Portugal 22. – 28. februar. Hver nasjon som er medlem av EBL, kan stille et lag bestående av inntil seks spillere. Parene ved bordet må bestå av en kvinne og en mann.

Spillested/hovedhotell: VIP Executive Entrecampos Hotel & Conference

1. info brev fra EBL.

De åtte beste fra EM er kvalifisert for VM i Wuhan, Kina 14. – 28. september 2019.