Juniorleir på Lillehammer

Årets juniorleir vil finne sted på Lillehammer Speidersenter, Nedre Lysgårdsveg 23 i tidsrommet 27. juli - 1. august 2009.

Mandag 27. juli blir frammøtedagen og leiren avsluttes lørdag kveld. Leiren er et tilbud til alle bridgeinteresserte ungdommer og er først og fremst en utviklingsarena og et møtested for ungdommer fra hele landet. Vi tar gjerne imot interesserte ungdommer fra våre naboland også.

Juniorleir på Lillehammer

Det blir mye bridgespilling i ulike former og vi vil også tilby bridgeopplæring tilpasset deltakernes behov og ferdighetsnivå. Vi tar oss også tid til andre aktiviteter som fotball, bading m.m.

Leiren koster kr 800,- som betales ved ankomst og dekker opphold og mat. Vi antar at det er gode muligheter til å få dekket reise og leiravgift gjennom lokal klubb eller krets.

Deltagerne må ha med seg sovepose eller dyne pute og sengestøy. Speiderhuset har madrasser. I tillegg må badetøy og tøy til fysiske utskeielser medbringes.

For de som ønsker det er det muligheter for å bo på Speiderhuset for en billig penge under Norsk Bridgefestival som starter med NM junior søndag 2. august kl 13:00 og avsluttes søndag 9. august.

For spørsmål og praktisk informasjon ta gjerne kontakt med undertegnede.

Påmelding innen 26. juli 2009 på NBF Data.


Lars Eide
leireder
Telefon 62 02 30 10 / Mobil 98 65 10 42