Julegavetips til bridgespilleren

Her finner du et utvalg produkter fra Bridgebutikken som passer til bridgespilleren.

Julegavetips til bridgespilleren

Bridgekaffe

Rund, balansert, og med et hint av overstikk. Perfekt til en rolig stund i sofakroken med ei bridgebok, eller til et slag bridge på FunBridge, BBO eller RealBridge. Fås i 250 g poser ferdig malt, eller 500 g poser hele bønner.

Privat bord på RealBridge

Den beste gaven er å være sammen! Her kan du for den nette sum av 100,- invitere tre personer til en privat julebridge en formiddag i romjula. Velg mellom fasitspill fra simultanturnering eller kommenterte spill. Inviter dine beste bridgevenner eller noen som kan trenge selskap i jula.

Viktor og Fatima - årets nyeste norske bridgebok

Nye norske bridgebøker kommer ikke ofte, og i høst har Bjørn Fjellstad kommet med en underholdende bridgebok. Vi følger et par gjennom en hel parturnering over 24 runder. Mesterspilleren (?) Viktor er mentor for unge, lovende Fatima. Boken er full av morsomme historier, og personene som dukker opp ved Viktor og Fatimas bord, har trekk som du sikkert kjenner igjen – fra bridgen eller fra det sosiale liv ellers.

«En underholdende bok som spillere på flere nivåer vil ha glede av. Mange fine spill med skarpe poenger – morsomt og lærerikt.»
Nils Kåre Kvangraven

Fasitkortstokker - mange varianter

Spill turnering hjemme i din egen stue. Hver kortstokk inneholder 48 spill med resultater og kommentarer.