Hjelpe jentene turnering

Til EM Ungdom for lag i Romania stiller Norge også med et jentelag i klassen Jenter U-26. Dette laget reiser til EM på eget initiativ og trenger å spe på reisekassa si. Lørdag 13. juni arrangeres det en "Hjelpe jentene turnering" på Bridgesenteret i Sporveisgata til støtte for vårt jentelag der hele overskuddet går til dette formålet.

Hjelpe jentene turnering

Bak dette initiativet fra jentene selv, har Arne Olsen og Eva Hagen stilt seg til disposisjon som turneringsarrangører og turneringsledere. Målet er å støtte jentelaget med penger til reisen og oppholdet i Romania. NBF stiller med Lars Eide (npc) og Vicky Chediak (coach) som ledere for laget og dekker kostnadene for disse. I tillegg betaler NBF startavgiften og stiller med like spilletrøyer for hele laget. Det øvrige må jentene imidlertid betale selv. Det norske laget består av disse spillerne: Anita Evertsen, Bergen Akademiske BK - Inger Anne Hagen, Aurskog BK - Marita Haugan Røberg, Studentenes BK - Reidun Margrethe Hansen, Beit BK - Mari Fonkalsrud, Lillehammer BK - Liv Marit Grude, Studentenes BK.

Turneringen spilles lørdag 13. juni med start kl. 11.00. Les mer om turneringen i Sporveisgata her. Melde deg på til turneringen kan du gjøre her.