Gunn Tove Vist ansatt i vikariat i NBF

Norsk Bridgeforbund er glade for å kunne fortelle at vi har ansatt Gunn Tove Vist som rekrutteringskonsulent i vikariat for Marianne Harding (som er blitt prosjektleder for Norsk Skolebridge).

Gunn Tove Vist ansatt i vikariat i NBF

Gunn Tove er en av våre beste bridgespillere og et fast innslag på damelandslaget. Samtidig brenner hun for bridge og rekruttering, og vi er sikre på at hun blir en stor ressurs for rekrutteringsarbeidet i Norsk Bridgeforbund. Gunn Tove starter i jobben 1. juni og har et vikariat til og med 31. desember 2024.

Privat er Gunn Tove samboer med Christer Kristoffersen (som også har mange meritter som bridgespiller). Sammen har de to barn og er bosatt i Stjørdal. Gunn Tove vil således jobbe fra hjemmekontor, men med kort vei til Værnes er det enkelt for henne å bistå i rekrutteringsprosjekter over hele landet.
Gunn Tove har praktisk-pedagogisk utdanning og kommer fra en kombinert rolle som leder av opplæringskontoret i Værnesregionen og lærer i forretningsdrift og matematikk på Aglo VGS. 

Opprinnelig søkte Gunn Tove på stillingen som prosjektleder i Norsk Skolebridge. Når denne gikk til Marianne Harding hadde NBF et tomrom etter henne å fylle, og for å gjøre prosessen kjapp og enkel vurderte vi om søkerne til prosjektlederstillingen kunne tilbys vikariatet. Vårt førstevalg var Gunn Tove, og hun takket heldigvis ja til å begynne i NBF. Vi gleder oss stort til samarbeidet og ser fremt til mange gode rekrutteringstiltak de kommende årene i samarbeid med kretser, klubber og Gunn Tove. 

(Bildet av Gunn Tove er tatt under VM-kvalikken i 2021)