Februartilbud i vår nye nettbutikk

Norsk Bridgeforbund åpnet i går sin nye nettbutikk. Medlemstilbudet for februar er fasitkortstokker til 90,- kr per stk som nå kan kjøpes i Bridgebutikken. Så "løp og kjøp"!

Februartilbud i vår nye nettbutikk

 Bridgebutikken er rettet mot salg til enkeltpersoner - både medlemmer og ikke - for kjøp av materiell til privatbridge. Nettbutikken har også en god del bridgebøker, riktig nok er de fleste på engelsk. Vi tar inn mange nye interessante bridgebøker så vi har nå rundt 100 forskjellige boktitler å velge i.

Denne måneden så er det medlemstilbud på fasitkortstokker. Alle medlemmer av NBF kan kjøpe fasitkortstokker i gjennom vår nye nettbutikk: Bridgebutikken. Det er 15 forskjellige fasitkortstokker og de koster 90,- kr per stk. Februartilbudet varer fram til og med søndag 7. mars. Neste måned (tilbudet varer fram til påske) så vil vi ha medlemstilbud på bridgebøker.

Foreløpig er ikke vår nettbutikk helt slik som vi ønsker at den skal være. Det gjenstår noe utviklingsarbeid så vi håper at dere vil være litt "tålmodige" med oss om ikke alt er perfekt, en tid framover.