Bridgebutikken

Velkommen til Norsk Bridgeforbunds bridgebutikk!

I sommer vil det kun være mulig å kjøpe varer i fra Bridgebutikken via nett. Det vil først bli anledning for kjøp "over disk" fra Bridgebutikken vår på Ullevål stadion, fra 16. august.

Om det er noen som ikke har Vipps (som er eneste betalingsløsning i vår netthandel i Bridgebutikken), så kan varer bestilles via salg@bridge.no og en får betalingsinformasjon for betaling via nettbank.

Vareutsending i sommer vil skje ca en gang i uka. I perioden 5. - 25. juli vil det kunne bli enda sjeldnere.

I denne nettbutikken vil vi i hovedsak selge bridgemateriell til privatbridge. Bridgeklubber eller andre som ønsker å kjøpe utstyr i større kvanta bes benytte vårt andre nettutsalg; Idrettsbutikken.

BØKER SPILLEMATERIELL OPPLÆRING GAVEARTIKLER FASITKORTSTOKKER

I Bridgebutikken selger vi utstyr til å spille bridge hjemme som meldebokser, mapper og kort, samt de meget populære facitkortstokkene. Vi har også diverse opplæringsmateriell som Spill Bridge - serien (1-4), de nye opplæringsheftene (Minibridge og Grunnkurs meldinger) samt et stort utvalg av diverse bridgebøker til alle nivåer. 

Foreløpig tar vi kun betaling via Vipps. Om det er et problem for deg, ta kontakt med oss på salg@bridge.no eller 47 47 94 00 (mellom kl 12:00 - 15:00). 

På grunn av koronapandemien er tilgangen vår til butikken (den fysiske) noe begrenset, så vi vil være stengt for besøk inntil videre.

Utsendingstidspunkter vil også begrense seg til ca 1 gang per uke, så vi ber om forståelse for sen utsending. 


Bruk menyen til venstre for å finne våre produkter. Savner du noe i butikken? Ta kontakt med oss, så skal vi se hva vi kan få til.

Vi ber alle som kjøper hos oss om å lese våre salgsvilkår - de finner du nede til høyre på denne siden.