Bridgebutikken

Velkommen til Norsk Bridgeforbunds bridgebutikk!

I hovedsak er det mulig å kjøpe varer i fra Bridgebutikken via nett. Det er anledning for kjøp "over disk" fra Bridgebutikken vår på Ullevål stadion, men butikken er ikke åpen hver dag, så ta kontakt før du møter opp.

Om det er noen som ikke har Vipps (som er eneste betalingsløsning i vår netthandel i Bridgebutikken), så kan varer bestilles via salg@bridge.no og en får betalingsinformasjon for betaling via nettbank.

Vareutsending vil skje ca en gang i uka. 

I denne nettbutikken vil vi i hovedsak selge bridgemateriell til privatbridge. Bridgeklubber eller andre som ønsker å kjøpe utstyr i større kvanta bes benytte vårt andre nettutsalg; Idrettsbutikken.

BØKER SPILLEMATERIELL OPPLÆRING GAVEARTIKLER FASITKORTSTOKKER

I Bridgebutikken selger vi utstyr til å spille bridge hjemme som meldebokser, mapper og kort, samt de meget populære facitkortstokkene. Vi har også diverse opplæringsmateriell som Spill Bridge - serien (1-4), de nye opplæringsheftene (Minibridge og Grunnkurs meldinger) samt et stort utvalg av diverse bridgebøker til alle nivåer. 

Foreløpig tar vi kun betaling via Vipps. Om det er et problem for deg, ta kontakt med oss på salg@bridge.no eller 47 47 94 00 (mellom kl 12:00 - 15:00). 

Bruk menyen til venstre for å finne våre produkter. Savner du noe i butikken? Ta kontakt med oss, så skal vi se hva vi kan få til.

Vi ber alle som kjøper hos oss om å lese våre salgsvilkår - de finner du nede til høyre på denne siden.