Bridgebøker til påske

 I hele mars tilbyr vi til NBFs medlemmer en del utvalgte bøker med ca 30% nedsatte priser. Her er det litt av hvert spennende for den bridgeelskende leser. Den offisielle VM-boka med god dekning av Norges kvartfinale mot Italia, byr på god lesning. Ellers så er det bøker for begynnere, system-, spilleførings- og motspills interesserte samt bøker om (og av) noen av verdens beste spillere, i utvalget. Når jeg i tillegg legger til at det er ei hel bok uten et eneste spill diagram og ei hel bok om juks ved bordet så vil en observant leser finne ut at i oversikten er det fortsatt enda flere typer bøker i marstilbudet.

Bridgebøker til påske

 Lenker: Marstilbudet. Bridgebutikken.

Seneste bestilling for levering før påske tirsdag 23. mars kl. 11.00

Jeg har plukket ut fire bøker, til den mer rutinerte bridgeleser, som jeg synes er spesielt gode. Det er VM-boka 2019, boka av og om Peter Fredin, Victor Mollo på sitt beste og Avon Wilsmores anklager om juks og bevisføring mot «the Blue Team». Spillene (og de er mange) som forfatteren har trukket fram, virker veldig overbevisende, men spillerne/laget har aldri vært stilt til rette med anklagene.

I tillegg så vil jeg trekke fram boka til Knut og Lars Blakset «Spil Bedre» til den ferske. Boka tar for seg spilleføring fra de enkle fargebehandlings variantene til de avanserte sluttspillene.