Bridge i Nettavisen

Vi er veldig glade for å ha fått på plass et samarbeid med Nettavisen om dekning av de store bridgemesterskapene og presentasjon av interessante personer innen bridgens verden. I dag kom den første artikkelen i dette samarbeidet mellom nettavisen.no og Norsk Bridgeforbund. Bridge vil få egen temaside på samme måte som sjakk i Nettavisen. Noe som vil være på plass, i løpet av et par ukers tid.

Bridge i Nettavisen

Det kommer flere artikler i dagene som kommer, så følg med på nettavisen.no. Nettavisen har 320 000 unike brukere daglig så dette er en flott mulighet for oss til å få oppmerksomhet om bridge.

Marianne Harding er profilert i Nettavisen i dag. Sist helg spilte hun på det norske laget som vant Nordisk mesterskap for damer i Finland og dermed forsvarte tittelen fra Lillehammer i 2007. At det er stor interesse, kan enklest illustreres med at like etter at artikkelen om Marianne var lagt ut, var det hele 1.700 som var inne og leste saken samtidig. Her finner du lenken til "Hun er nordisk mester - men i hva?"