Bjørge Stensbøl til organisasjonsdagene

Tidligere toppidrettssjef Bjørge Stensbøl holder innledningsforedraget på NBF Organisasjonsdager. Programmet til årets organisasjonsdager blir spekket med topp aktuelle tema for klubber som vil følge med i tiden.

Hovedtema blir "Med klubben inn i fremtiden". Sett av helgen 21.-22. april for matnyttig påfyll til klubbhverdagen, interessante foredrag og et treffpunkt for å dele meninger og erfaringer.

Last ned omtale av programmet her
Les om fjorårets organisasjonsdager her

Bjørge Stensbøl til organisasjonsdagene

 

         
          

BJØRGE STENSBØL

I innledningsforedraget får deltakerne høre en svært interessant mann tale. Bjørge Stensbøl var toppidrettsjef i en periode da Norge hadde fantastiske resultater i internasjonal toppidrett.

I dag er Stensbøl trener og partner i firmaet Goalgetter, et firma som trener ledere og lederteam til å lykkes sammen.

 

 

NBF Organisasjonsdager 2012

”Med klubben inn i framtiden!”


21. – 22. april – Rica Hotel Gardermoen

HVEM KOMMER PÅ ORGANISASJONSDAGENE?
Organisasjonsdagene er først og fremst rettet mot våre 385 klubber og 25 kretser rundt i landet, og vil kunne bidra til å øke vår kompetanse i klubb og krets. I år er innledningsforedraget ved tidligere Toppidrettssjef Bjørge Stensbøl. Det vil også i år være en toppspiller som vil gi dere viktige tips i egenutvikling som spiller. I tillegg er vår faste og svært spesielle turnering ”lynbridge” en opplevelse i seg selv, hvor vi spiller 30 spill på under 2 timer!

FOR KLUBBEN – ”FRISK GIV”

Den moderne bridgeklubben

Organisasjonen er i stadig utvikling. Ny teknologi gir klubbene en glimrende anledning til å delta i nasjonale kveldsarrangementer som simultanturneringer via vårt nye turneringsprogram – Ruter. Send representanter fra nettopp din klubb og bidra med å ta klubben din med inn i framtiden. ”Den moderne bridgeklubben ”– lær hvordan en arrangerer klubbturneringer i Ruter – Papriløse klubbturneringen med bridgemate. Varierte turneringsformer.

Kortklubben for barn og ungdom
Gjennom ”Frisk Giv” som Utvalg for medlemskontakt har startet er viktigheten av det å spre vår fantastiske hobby til barn og ungdom vektlagt. Blant annet jobbes det med å få bridgen inn igjen som valgfag i ungdomsskolen. Til organisasjonsdagene vet vi mer om nettopp dette. Vi vet at det er mange der ute som kan tenke seg å starte opp kortklubber for barn og unge der en fokuserer på det sosiale ved kortstokken og lærer våre framtidige bridgespillere kortstokken å kjenne. Hvordan organisere dette? Vi håper vi kan komme med erfaringer og tips.

Bridge for alle
”Bridge for alle” er organisasjones målsetting. Bridgen i sin enkelste form er god underholdning. Målsettingen er å gjøre bridgen lettere tilgjengelig for alle. ”Lynkurset” og ”minibridgen” er tiltak som på en enkel måte gjør bridgen kjent. Sosiale klubber som inkluderer og veileder de nye mens spilling pågår. Fadderturneringer der erfarne spilllere spiller med de som enda ikke er fullt så erfarne. Tenk nytt! Tenk ”med klubben inn i framtiden”.

FOR ALLE

Sosiale medier, markedsføring, hjemmesider, mobil og mobilapplikasjoner

Utviklingen inne feltet sosiale medier går fort. Trendskiftene går fort. Tema vil være trender, metodikk og kommunikasjon.

Medlemskapsformer
Vi går mot et viktig Bridgeting. Organisasjonen påvirkes og endres. Tilknytingsformene i vår framtidige organisasjon vil endres i forhold til den utvikling det øvrige samfunn gjennomgår. Medlemsskapsformer i en utvidet debatt.

FOR TURNERINGSLEDERE
Kurs for avanserte brukere i Ruter. Dette med tanke på at kretser som har en ledende turneringsleder og for avanserte brukere tilknyttet NBF.


Sted for årets Organisasjonsdager er Rica Gardermoen Hotel.
Organisasjonsdagene begynner lørdag 21. april klokken 1100 og er ferdig klokken 1500 søndag 22. april.

Vi håper vi ser deg og din klubb på Organisasjonsdagene!
Følg med! Fullstendig program vil komme innen begynnelsen av februar.


Bindende påmelding til bridge@bridge.no innen 30. mars.

VEL MØTT TIL ÅRETS ORGANISASJONSDAGER!