AVLYST - kvalifisering til Bridge-OL

Tidligere annonserte vi kvalifisering for å avgjøre hvilke norske lag som skulle representere Norge i Bridge-OL i åpen klasse og dameklassen, se nedenfor. Ut fra situasjonen i Norge der det sterkt anbefales å unngå fritidsreiser i tiden framover og at det i tillegg er vanskelig i øyeblikket å se for seg et så stort arrangement kan bli arrangert i Italia, som er så sterkt rammet av korona viruset, allerede i slutten av august, gjør at NBF nå avlyser kvalifiseringen 25. – 26. april. Om det skulle vise seg at World Bridge Games blir arrangert eventuelt med nye datoer så vil vi komme tilbake med innbydelse og tidspunkt for en ny kvalifisering.

AVLYST - kvalifisering til Bridge-OL
Noen lenker med informasjon om internasjonale arrangementer fra WBF og EBL.
 
Siste helg i april skal det avgjøres hvilke lag som skal representere Norge i World Bridge Games (Bridge-OL) i Salsomaggiore Terme, Italia i august/september. Det er påmeldt tre lag i hver av klassene damer og åpen.
Kvalifiseringene gjennomføres hver for seg og som spilles som en klassevis «triangel-match» i NBF Oslos lokaler på Montebello. I alt vil det bli spilt 96 spill (48 mot hver).
 
Påmeldte lag: Damer. Åpen.
 
Program (detaljert tidsskjema kommer senere):
  • Lørdag 25. april kl. 12:00 – ca kl. 21:30 => 64 spill (32 mot hver)
  • Søndag 26. april kl. 09:00 – senest kl. 14:30 32 spill (16 mot hver)
Lagene som reiser til Bridge-OL må være intakte (minst 3 av spillerne) sammenlignet med lagene som spilte i kvalifiseringen. Se nærmere reglement.