Norske sjanser i EM ungdomslag (oppdatert)

Fredag starter EM ungdomslag for våre ungdommer i U26 og U21 klassene. Mesterskapet som går over en uke, spilles i Oslofjord Arena. Det var en spent gjeng da begge lagene møttes til en siste prat torsdag kveld før spillingen starter i morgen. U26 laget består av de fire som tok bronse i VM U21 i Tyrkia 2014 og to av våre meget dyktige juniorjenter. Etter det litt triste EM i Slovakia for to år siden, er det et revansjelystent lag som setter seg ved bordene i morgen.

Norske sjanser i EM ungdomslag (oppdatert)
Det skal også bli spennende å se hva det relativt unge U21 laget kan få til. Laget som består av Marius D. Austad – Markus Lund, Carl-Otto Curran – Arne O. Devik og Christian Fredrik Johnsen – Magnus Sætre har alle flere mesterskap bak seg.

U26 stiller et sterkt lag med Christian Bakke – Espen Flått i spissen, sammen med Christian og Espen spiller Markus Scheie – Joakim Sæther og Thea H. Hauge – Sofie Sjødal. Sofie har hatt et strålende år med to EM titler i par sommeren 2018 og i vår spilte hun seg fram til lagfinale sammen med Agnethe H. Kjensli samt mor og far Elisabeth og Rolf Sjødal. Laget starter mot Tsjekkia på BBO kl. 10.00.

Noen lenker: Bulletin 1. Resultatside. Mesterskapsbloggen. Bulletin 2.

Mandag starter EM for U26 jenter og U16. Vi kommer nærmere tilbake med omtale av disse lagene.