NBFs sportsplan

I siste styremøte i NBF, under finalen i NM par i Stavanger, ble sportsplan for åpen klasse og dameklassen vedtatt.
Den finnes nå utlagt på bridge.no under Landslagene/Sportsplan. Landslagssidene er under revisjon, så foreløpig er ikke alt på plass.
NBFs sportsplan

2017 har vært et aktivt år for aktuelle spillere til våre landslag i åpen klasse og dameklassen. En del av virkemidlene som er beskrevet i sportsplanen, er allerede blitt «aktivert». Dette gjelder først og fremst et klart uttalt ønske om mer internasjonal matching for vårt åpne landslag.

I mai ble Norge invitert med tre par til Nederland for spill mot deres aktuelle par for Bermuda Bowl laget som skulle til VM i Lyon. I begynnelsen av juli deltok Norge med lag i Yeh Bros Cup (etter invitasjon) i Japan. Boye Brogeland – Espen Lindqvist og Allan Livgård – Terje Aa gjorde sine saker bra og ble # 5-6.

Nå spilles en invitasjonsturnering i Sandefjord der Nederland, Polen og to norske lag deltar i hver klasse – åpen og damer. Mer om turneringa i Sandefjord finner du på bridge.no under saken Netherlands and Poland to Sandefjord. Det gjenstår to sett av finalene. En kamp overføres på BBO.