Landskamp mot Frankrike - Norge vant kampen

Norsk Bridgeforbund, det franske bridgeforbundet og The E-Open team er glad for å kunne annonsere en landskamp mellom to sterke landslag. 6 halvrunder a 16 spill mandag, onsdag og torsdag denne uken, med start 18:00 og 21:00 hver av dagene.

Landskamp mot Frankrike - Norge vant kampen

Oppdatering:
Etter de første 32 spillene leder Norge med 35 imp. Disse ble vunnet i første settet hvor differansen var 36 imp, også tok Frankrike tilbake ett imp i sett 2.

I sett tre tok Frankrike innpå 6 imp, blant annet etter ett spill hvor Norge var i 7, mens franskmennene stoppet på 3-trinnet! Denne gangen stod bare lilleslem...
I det fjerde settet var Norge tilbake på vinnersporet og vant med 30 imp. Det betyr at vi leder med 59 imp før de siste to settene på torsdag. Da stiller Norge med Bakke - Grude i begge kamper, og Helgemo - Helness i første sett og Brogeland - Lindquist i andre sett. 

I sett 5 havnet Norge i trøbbel. Franskmennene var aktuelle og gode, mens det var små feil fra norsk hånd. Heldigvis kom det 20 imp inn på de tre siste spillene, slik at man kun tapte 20 imp i settet. Siste spill var dramatisk - Norge havnet i slem som var avhengig av at det ikke kom spar ut - heldig valgte franskmannen en annen farge!

Siste settet var jevnt, men endte med 15 imps seier til Frankrike etter at de ved en misforståelse meldte en sjuer med kun AKxxx mot T987 i trumf. Uheldigvis for Norge satt trumfen 2-2. Totalt sett vant da Norge kampen med 24 imp, og vi er sikker på at landslagssjef Tolle Stabell er godt fornøyd med seier.


Kampene sendes live med kommentering på Twitch. Det er samme lenke til alle halvrundene:
www.twitch.tv/eopenbridge

Planen er også at spillerne underveis i kampen (som blindemann feks) går ut av kampen og kommenterer spennende spill, misforståelser, hva de har tenkt osv. 
Hele mandagen vil Tor Eivind Grude og Christian Bakke kommentere - så følg med!

Fra Norge stiller:
Tor Eivind Grude (teg91) - Christian Bakke (chrien)
Boye Brogeland (boye) - Espen Lindqvist (stevieg)
Nils Kvangraven (nils123) - Terje Lie (Terjel)
Terje Aa (aate) - Allan Livgård (livgard)
Tor Helness (helstokk) - Geir Helgemo (micelle45)

Fra Frankrike stiller:
Combescure x2
Bessis - Cabanes
Oursel - Mauber
Lhuissier - Bernard
Grosset

De norske skal spille følgende sett (tentitativt):
Mandag 18:00 og 21:00:

  • Brogeland - Lindquist
  • Kvangraven - Lie

Onsdag 18:00 og 21:00:

  • Aa - Livgård
  • Helgemo - Helness

Torsdag 18:00:

  • Bakke - Grude
  • Helgemo - Helness

Torsdag 21:00:

  • Bakke - Grude
  • Brogeland - Lindquist