2019 Inger Hjellemarken årets bridgeildsjel

 Årets bridgeildsjel er den viktigste prisen som deles ut i norsk bridge og årets vinner av prisen er Inger Hjellemarken fra Heimdal BK. 

 

Inger Hjellemarken har i flere år holdt kurs for nybegynnere og på denne måten fått flere nye medlemmer til bridgen. Etter endt kurs har hun arrangert nybegynnerturneringer og også selv deltatt på lag med nybegynnere for å få dem med i kretsens lagbridgeturneringer.

Hun har også holdt oppfølgingkurs for de som har begynt klubbspilling for å gi disse en lettere vei inn i klubb- bridgen.  Hun er myndig og bestemt, men har samtidig glimt i øyet og stor forståelse for  en nybegynners problematikk i bridgen.

Som kretsleder i Midt - Trøndelag bridgekrets har hun også gledet klubber i kretsen med å delta på jubileum for klubber som har hatt ulike markeringer i forbindelse med dette.  Hun har også vært mye brukt som turneringsleder i mange av kretsens  turneringer. Alltid vennlig, tydelig og meget lett å forholde seg til. Inger har i flere år lagt ned et betydelig arbeid for bridgen i Trøndelag og ville vært en meget god kandidat som årets ildsjel

Nominert av Per Riiber Sæther

 

I tillegg til å yte enorm service i klubben har hun et stort engasjement i rekruttering, oppfølging, motivasjon og støtte til nye medlemmer. Alltid blid, oppriktig og rettferdig. Og et smittende godt humør.

Nominert av Ola Erik Fjellstad

Fantastisk positiv inkluderende kursholder som inviterer nybegynnere til private spillkvelder, sender analyse fra klubbkvelder, personlige innbydelser til turneringer, tar vare på og "beskytter nye i lang tid. Svarer alltid på spørsmål og henvendelser, støtter og oppmuntrer.

Nominert av Gøril Bruvik Gravdahl

Hun holder kurs for nybegynnere og viderekomne. Hun deltar på spillkveldene som turneringsleder, loddsjef og innimellom spiller når noen mangler makker. Til jul inviterer hun på julebord, der hun disker opp med hjemmelaget mat. Hun er viktig for rekruttering og at folk skal trives!

Nominert av Tone Reinertsen