2016 - Svein-Jarle Ludvigsen Årets Bridgeildsjel

Med 29,49 % av stemmene ble Svein-Jarle Ludvigsen av Norsk Bridgeforbunds medlemmer kåret til Årets Bridgeildsjel 2016. Prisen ble delt ut under Norsk Bridgefestival i Fredrikstad 1. august. 

 Ludvigsen ble plukket ut som én av fire finalister blant 35 nominerte kandidater. Ludvigsen ble nominert fra flere hold, og nominasjonstekstene følger under bildet.

1. Anders Silverbern
2. Inger Hjellemarken
3. Solfrid Nilsen
4. Kyrre Tangen 
5. Wibeke Andersen

 Svein-Jarle Ludvigsen med prisen Årets Bridgeildsjel 2016

1.

 Hei,

(på "svorsk")

Jeg er svensk og kom til Bodø 2006. Sven Jarle imponerte på meg gjennom alle funksjoner han hadde. Han vær ekspert på bridgemate, ved kveldturneringer var han på plass og gjorte alt ferdig, var turnering leder, og siden pakkede ned alt utstyr. Han hadde kurser før nybegynner, under tevlinger spilte han med de som nylig gått kurs. Dessuten er han er glad fyr og mye etisk ved bordet. Neste år blir jeg pensjonist og flytter tilbake til Sverige. Under mine år ved bridgebordet siden 1970, i Sverige og Norge, er han en ildsjel som virkelig utmerker seg.

Hilsen/Anders Silverbern  

2.

Svein Jarle Ludvigsen står på for bridgen i alle ledd av organisasjonen. Alltid blid og imøtekommende. Vi er veldig heldige som har en slik energibunt som står på for oss.

Mvh Inger

3.

Svein Jarle Ludviksen er en bridgeildsjel av de sjeldne. Ordet nei eksisterer ikke i hans vokabular. Han har i mange mange år stilt opp som arrangør på lokale bridgekvelder samt lokale turneringer rundt omkring i Saltenditriktet.

Han har frontet nybegynnerkurs.

Han har fungert som turneringsleder land og strand rundt i forskjellige turneringer, under NM og EM I Tromsø. Han er alltid like imøtekommende, blid og rolig.

Svein Jarle begynte tidlig å påta seg verv og ansvar i forbindelse med bridge lokalt og nasjonalt.

Han brenner for bridgen og han brenner for rekruttering til bridgen. Han stiller opp og spiller med nybegynnere, guider dem og gir dem trygghet og ro ved bridgebordet. Han lar de rette opp system eller kortfeil, alltid like blid!

Han har innført nyvinninger i forbindelse med bridgemateriell og tatt ansvar for at det tekniske har fungert. Han er oppdatert på lover og regler i bridgen og har alltid tatt ansvar i så måte ved å håndheve dette lokalt og nasjonalt. Han har tatt tak i utidig oppførsel ved bridgebordet og gjort bridgen for nybegynnere tryggere slik at de har fortsatt med verdens beste hobby.

Svein Jarle Ludviksen er rett og slett en gentleman på alle områder og en av de aller, aller fineste ildsjelene som finnes i Norsk bridge pr i dag. Han er et forbilde og ei ledestjerne innen bridgemiljøet. Han fortjener virkelig å bli hedret som årets bridgeildsjel 2016!

Med vennlig hilsen
Solfrid Nilsen

4.

Jeg kjenner SJ som en god venn og medturneringsleder, og da en som for meg har vært til stor glede og nytte. Han satte seg tidlig inn i Ruter og har vært til stor hjelp for den som skulle takle overgangen til et nytt regnskapssystem. Alltid behjelpelig, med stor pedagogisk innsikt, og med et våkent øye til om assistanse trengtes et annet sted i lokalet. Vanskelige situasjoner ved bordet, takler han på en særdeles behagelig måte, og har en egen evne til å roe ned der opphisset stemning råder.

For en arrangør er slike som SJ uvurderlig. Ingen oppgaver er for små, ei heller for store. Nei, er for han et ukjent begrep, han tar et tak der det behøves.

Har på avstand fulgt med SJ på det lokale plan, og oppdaget fort at han der er involvert i alt som foregår. Turneringsleder, igangsetter og bridgemakker til leg eller lærd, alt etter behov.

Årets ildsjel er et utmerket tiltak, og få har fortjent en eventuell tildeling bedre enn SJ.

Mvh
Kyrre Tangen

5.

Svein Jarle Ludvigsen!!  - fordi han ALLTID er i godt humør. Man blir rett og slett glad av å se den mannen, stiller opp på smått og stort av det som rører seg av bridgeaktiviteter i det ganske land.

INGEN OVER, INGEN VED SIDEN AV