Inger Hjellemarken ble årets bridgeildsjel

Årets bridgeildsjel er den viktigste prisen som deles ut i norsk bridge og årets vinner av prisen er Inger Hjellemarken fra Heimdal BK. 

Inger Hjellemarken ble årets bridgeildsjel

Inger er nok kjent for de fleste som mangeårig leder av Norsk Bridgefestival, men i nominasjonene på henne er det mer arbeidet hun har lagt ned lokalt i Midt-Trøndelag og i Heimdal BK som trekkes frem. Per Riiber Sæther har skrevet følgende i sin nominasjon av Inger:
Inger Hjellemarken har i flere år holdt kurs for nybegynnere og på denne måten fått flere nye medlemmer til bridgen. Etter endt kurs har hun arrangert nybegynnerturneringer og også selv deltatt på lag med nybegynnere for å få dem med i kretsens lagbridgeturneringer. 

Hun har også holdt oppfølgingkurs for de som har begynt klubbspilling for å gi disse en lettere vei inn i klubb- bridgen.  Hun er myndig og bestemt, men har samtidig glimt i øyet og stor forståelse for  en nybegynners problematikk i bridgen.

Som kretsleder i Midt - Trøndelag bridgekrets har hun også gledet klubber i kretsen med å delta på jubileum for klubber som har hatt ulike markeringer i forbindelse med dette.  Hun har også vært mye brukt som turneringsleder i mange av kretsens  turneringer. Alltid vennlig, tydelig og meget lett å forholde seg til. Inger har i flere år lagt ned et betydelig arbeid for bridgen i Trøndelag og ville vært en meget god kandidat som årets ildsjel"

Totalt kom det inn 70 nominasjon på 46 ulike kandidater og en jury bestående av Eva Hagen, Tom Danielsen og Liv Marit Grude plukket ut fire finalister som gikk til folkeavstemning. Finalistene var: 

  • Espen Branderud, Frogner BK
  • Inger Hjellermarken, Heimdal BK
  • Stine Elstad, Narvik Damebridgeklubb
  • Finn Nilsen, Kvinesdal BK

Inger fikk 37,3% av stemmene, og vant med ca 5%. Alle kandidatene fikk bra med stemmer.

Komplette nominasjoner på alle kandidater