Online konferanse

RealBridge og BAMSA (Bridge A MindSport for All) arrangerer helgen 7.-8.oktober en gratis online konferanse for bridgelærere, coacher, mentorer og andre som synes dette høres spennende ut. 

Online konferanse

De fleste land sliter med rekruttering av nye bridgespillere og trenden er at deltagelsen på eksisterende bridgetilbud er synkende. Vi er i ferd med å få en oppvoksende generasjon som ikke kjenner til bridge og kortspill. Dette må det jobbes med i hele bridgeverden. Hva kan vi gjøre med dette? Hvor finner vi de nye bridgespillerne? Bør vi tenke nytt i måten vi lærer bort bridge på? Derfor er det supert at man kan møtes på en digital plattform for å få gode innspill, utveksle erfaringer og bygge nettverk med andre som ønsker å jobbe for bridgens beste. Det gjøres mye bra for rekruttering i Norge nå. Noe av dette vil hele bridgeverden få høre om ved at Ane Haaland fra Nesodden BK og Marianne Harding, prosjektleder for Norsk Skolebridge, skal bidra med innlegg på konferansen. 

Noen av temaene på konferansen vil være: 
- Nye tilnærminger til undervisning. 
- Kanaler, ideer og verktøy. Hvilke tilbud finnes?
- Bli den beste versjonen av deg selv som bridgelærer gjennom personlig utvikling. 
- Juniorspillere.
- Hvordan lære barn bridge? Hva er forskjellene fra opplæring av voksne?

Spennende og viktige tema som alle kan ha nytte av å vite mer om. Du trenger altså ikke ha et verv som bridgelærer eller coach for å melde deg på.