Ny norsk lærebok i bridge

To av våre rutinerte bridgelærere, Sofie Græsholt Sjødal og Agnethe Hansen Kjensli, har skrevet en ny nybegynnerbok i bridge. 

Ny norsk lærebok i bridge

Boka Lær Bridge - livet er kort, spill bridge! startet som en spøk på hvordan vi skulle gjort det om vi kunne gjøre det selv. Så ble spøken dratt langt nok til at vi lagde en innholdsfortegnelse, og plan for hvordan vi ville bygd opp boka. 

Som to over gjennomsnittet ivrige bridgespillere har alltid sommerene våre gått til å spille bridge, gjerne i mange forskjellige land. Når det plutselig kom en verdenspandemi og alle utenlandske bridgeturneringer ble avlyst hadde begge to mye tid de ikke visste hva de skulle gjøre med. For hva gjør man egentlig om sommeren om man ikke skal spille bridge? Løsningen ble å skrive boka vi hadde planlagt. 

Det meste av boka ble skrevet sommeren 2020, men det skulle vise seg at å skrive bok er mer enn bare det å skrive. Vi måtte lage eksempler, og så skulle de designes så de ble fine. I tillegg ville vi ha med figurer, da måtte vi jo finne en illustratør til det. Også skulle det jo være spill til alle kapitler, så man kan få trent seg, også var det korrektur, korrektur og enda litt mer korrektur. Å gjøre alt dette ved siden av videregående og bachelor- og masteroppgave var ikke helt lett å få til, så ting tok litt mer tid etter sommeren var ferdig. I tillegg skulle boka brekkes, og det måtte vi ha hjelp til. 

Endelig er boka ferdig, og vi gleder oss til å vise den frem!

Lær Bridge er bygget på fire kort i åpning i alle farger, 15-17 NT, svake to og 2-over-1 som utgangskrav. 
Det er en bok med mange eksempler, og mye oppgaver, både som test deg selv-spørsmål og meldequiz. Derfor er det fullt mulig å bruke boka både på et kurs en og to, men man kan også velge å kun bruke den på ett kurs, så kan deltakerne få lese om flere eksempler hjemme om de er ivrige. 

Her kan du bla rundt i deler av boka 

Det vil også komme presentasjoner og videoer til alle kapitlene snart.  

 

Som et utgivelses-, og Black Friday-tilbud så signerer vi alle bøkene til de som bestiller innen fredag 24. november. 

Bestill boka

Om du ønsker en spesiell hilsen, så kan du bestille boka i lenka over, og sende beskjed om hilsen til salg@bridge.no

 

Vi håper du liker boka vår

Hilsen Sofie og Agnethe