Gratis online nybegynnerkurs i bridge starter 8. september

 8. september starter online nybegynnerkurs i bridge på BBO (Bridge Base Online). Kurset er gratis, og passer de som aldri har spilt bridge før, eller har delvis gjennomført et nybegynnerkurs i bridge tidligere.

Gratis online nybegynnerkurs i bridge starter 8. september

Landslagsjentene ansvarlige for kurset

Landslagsjentene med Sofie Græsholt Sjødal, Agnethe Hansen Kjensli og Thea Indrebø i spissen blir ansvarlige for all undervisning på kurset. De har alle vært forelesere på Spill Bridge 1 eller Spill Bridge 2 kurs på nett tidligere.  

Søndager kl 18-20,12 leksjoner

Kurset går over 12 påfølgende søndager, med start 8. september. Tidspunktet er 18-20 hver kurskveld. Hver kurskveld består av ca 45 min teori (med lyd og animert visning av kortene, der deltakerne kan delta aktivt i chat og stille spørsmål), med påfølgende 8 spill med spilletrening som passer til dagens leksjon.

Kurset passer fint som supplement til kurs i lokal klubb, men kan også fungere som selvstendig nybegynnerkurs i bridge.

All undervisning foregår på Bridge Base Online, så deltakere må ha en egen konto der (gratis).

Mer om kurset

Påmeldingslenke

To leksjoner med forkurs

De to første leksjonene er forkurs - beregnet på de som er helt uten forkunnskap om bridge. I de to første leksjonene fokuserer vi på spilledelen av bridge, meldinger introduseres først i leksjon 3. Derfor anbefaler vi alle som har vært borti meldinger i bridge om å vente til leksjon 3 (22. september) med å delta.  

En kort introduksjon til bridge

Se flere videoer om bridge på Norsk Bridgeforbunds youtubekanal.