Bli med på Nybegynnertreffet 2016

Nybegynnertreffet 2016 er for deg som nettopp har blitt hekta på bridge. Her får du god veiledning i spill, motspill og meldinger av erfarne bridgelærere.

Bli med på Nybegynnertreffet 2016

Hvem passer Nybegynnertreffet for?

Nybegynnertreffet 2016 passer deg som nettopp har fullført et nybegynnerkurs, eller spilt fra 1-3 år i klubben. Vi spiller med forskjellige underveis, så du trenger ikke makker for å delta.

Når er Nybegynnertreffet?

Nybegynnertreffet arrangeres rett i forkant av Norsk Bridgefestival, torsdag 28.-fredag 29. juli. 

Hva skjer på Nybegynnertreffet?

På Nybegynnertreffet blir det både teori og praksis, og fokus på trivsel. Vi har korte teoriøkter i relevante tema som spilleføring, motspill, hva gjør vi når motparten blander seg inn i meldingsforløpet. Under spillingen vil det være dyktige bridgelærere til stede for å gi akkurat den veiledninga du trenger.

Hva koster det?

Prisen er 995,- for to dager med kurs, spilling, kursmateriell. Prisen inkluderer felles lunsj på torsdag, og kaffe/te/frukt underveis i kurset.

Vi holder til på Quality Hotel Fredrikstad, der deltakere vil få bridgepriser på overnatting: s995,-/d1150,-. Bestilling av rom direkte til vår kontaktperson på hotellet, Helen Granlund. NB! Husk å melde deg på til bridge@bridge.no også.

 Velkommen til en lærerik og trivelig bridgeopplevelse