Vugraph fra RealBridge online lag med kommentering

Søndag 25. april spilles det fem kamper i RealBridge online lag.

Vugraph fra RealBridge online lag med kommentering

17:00 spiller ECF Holding mot Båsmo BK - to veldig sterke lag i eliteklassen
18:00 spiller Viego mot Lagnavnsekspertene..., to av forhåndsfavorittene i eliteklassen.
19:00 spiller Hauge mot Snåsa og Heimdal BK Austberg mot Bergen AK, Høyland - også svært betrodde lag i eliteklassen, mens Os og BAK møter Nesodden BK 2 i åpen klasse.

Vugraphsendinga fra hvert "rom" er forsinka - nytt spill vises så snart det langsomste bordet i rommet er kommet til det aktuelle spillet.

18:30 vil Stig Dybdahl og Joakim Johansen opprette en kanal, og kommentere Viego-Lagnavnsekspertene... Når de starter å kommentere vil spillerne ha gjort seg ferdig med eventuelle systemgjennomganger før de starter å spille, samt fullført 3-4 spill. De har også fått noen Realbridgebord som de vil dele ut i premier til de som ser på!

For å følge med kommentatorene logger man først inn på kibitz.realbridge.online. Logg inn med fullt navn - så har kommentatorene mulighet til å se hvem som er med, og kommentere ut fra nivået på tilskuerne - det er forskjell på å kommentere for toppspillere, 4. divisjonsspillere eller relativt ferske spillere.
Fra turneringsmenyen velger man "NO RB Online teams elite R16 - 25/04 18:00 CEST (16:00 UTC)".
Da kommer du inn i lobbyen, og klikker deg så inn på bordet.
Til høyre for bordet, over chatfeltet vil du finne en nedtrekksmeny hvor du kan starte en egen kanal og kommentere, eller velge å følge kanalen til Stig og Joakim.

Stig og Joakim vil prøve å legge seg på et ikke alt for høyt nivå når de kommenterer, for ikke å "prate over hodet" på tilskuerne - hvis de ser at det er behov for det. De vil også følge med på utviklinga i de andre kampene som går, og informere dersom det skjer noe spennende.