Stor interesse for Tenerife - viktig info (oppdatert 25/3 og 10/5)

For arrangementet i Januar 2025 er det ikke flere enkeltrom tilgjengelig, men det er bra med ledige dobbeltrom både på Gran Costa Adeje, GF Fañabe og GF Victoria. Og det er ikke anledning til å bestille bare med frokost.

I november er det foreløpig bra med tilgjengelige enkeltrom og dobbeltrom både på Gran Costa Adeje, Fañabe, Isabel og Victoria. I november er det heller ikke anledning å bestille med kun frokost.

Du får 15% avslag på hotellprisene i brosjyren hvis bestillinger gjøres før 31. juli (31. august for Costa Adeje og Victoria). Etter disse datoene vil prisene bli høyere hvis det fortsatt kan skaffes hotellrom.

Brosjyre med informasjon om arrangementene og hotellene

Har du behov for mer informasjon og eventuell påmelding, kontakt Eli Ann Bakke, mobil 924 56 362 eller Per Bryde Sundseth, mobil 911 47 378.

Stor interesse for Tenerife - viktig info (oppdatert 25/3 og 10/5)

 


Oppdatering 25/3

NBF Bridge for Alle har mottatt følgende melding fra våre "bridgehoteller" på Tenerife:

Det er dessverre ikke lenger mulig å bestille rom bare med frokost på våre hoteller på Tenerife i november 2024 og januar 2025.
I november 2024 og januar 2025 er det fortsatt ledige rom, men enkeltrom i januar kan nå bare skaffes på Gran Costa Adeje.
Dobbeltrom i januar kan skaffes på Fañabé, Gran Costa Adeje og Victoria, men det er ingen ledige rom lenger på GF Isabel.

Fortsatt stor interesse for Bridge for Alle Tenerife. Til tross for at vi bare er i mars, har vi fått så mange bestillinger til hotell GF Isabel i januar 2025, at vi dessverre ikke kan skaffe flere leiligheter på dette hotellet.
Vi har imidlertid fortsatt god plass på de 3 andre hotellene i januar 2025, og minner om at bestillinger mottatt før 31. juli får 15% rabatt på romprisene i brosjyren både for festivalen i november 2024 og januar 2025.
I november er det god plass på alle hotellene. Festivalen i november starter mandag 11. og vi holder på i 2 uker med samme innhold som i januarfestivalen. Dvs. daglige bridgeturneringer i 2 puljer (ikke søndager), temabasert undervisning flere dager per uke, quiz og hjernetrim, samt bridge-pub hver kveld. Brosjyrer og øvrig informasjon på www.bridgeforalle.org.