SM 3. og 4. divisjon

I helgen spiller de fleste av Seriemesterskapets 3. og 4. divisjonsavdelinger sin første helg. Men noen få unntak starter spillingen lørdag morgen og avsluttes søndag ettermiddag.  

SM 3. og 4. divisjon

Resultater for alle avdelinger:

Merk at ikke alle arrangører har tilgang til internett på spillestedet, så resultatene kan bli oppdatert i ettertid. Vi har heller ikke fått tilsendt alle resultatlenkene, så send oss de gjerne på epost: allan.livgard@bridge.no

De ulike avdelingene har ulike tidsskjema basert på antall lag og antall spill. Merk også at lokale arrangører kan ha laget egne tidsskjemaer. Alle tidsskjema:


Smittevern:
I en tid hvor pandemien blusser opp igjen anbefaler vi alle arrangører og deltakere å tenke på smittevern. Det viktigste er å holde seg hjemme dersom man er syk og teste seg dersom man har symptomer på korona. 
Under spillingen anbefaler vi hypping bruk av hånddesinfeksjon og at man generelt holder avstand til andre deltakere. Enkelte arrangører har strengere smittevern. 

Dersom man får en spiller på laget som ikke kan spille på grunn av sykdom/symptomer på korona regnes dette som force majeur og reserve/stedfortreder kan settes inn. Kontakt gjerne NBF om dette dersom man er usikker på reglene.


Hjelp underveis:

Dersom noen trenger hjelp underveis med Ruter/Bridgemate kan dere ringe til Allan Livgård (99 04 02 05) eller Per Nordland (95 24 83 73) for teknisk bistand. De kan også kontaktes dersom det er behov for lovteknisk hjelp (hvis du er usikker på hva du skal dømme i en sak).

Dersom du trenger fjernstyring av PC (Allan eller Per kan gå inn og styre PCen din og finne ut av ting i Ruter/BM), gjøres dette ved hjelp av TeamViewer.

Vi anbefaler alle å installere TeamViewer på forhånd (før helga): https://get.teamviewer.com/6yu2r7t
Start TeamViewer før du kontakter Per eller Allan, slik at man ikke kaster bort tid på dette – husk det kan være andre som trenger hjelp!