BfA Tenerife skifter spillested og samarbeidshoteller

Etter tilsammen 22 suksessrike festivaler i januar og november på Paradise Park Hotel i Los Cristianos har Bridge for Alle på Tenerife valgt å bevege seg noen få kilometer nord- og vestover for Las Americas til Costa Adeje og hotellkjeden GF Hoteles. Her får vi et helt annet tilbud til spillerne med langt bedre spillelokaler, fire hoteller med ulike tilbud og et nytt spennende område med stort tilbud av restauranter, butikker og opplevelser.  

BfA Tenerife skifter spillested og samarbeidshoteller

Spillerhotellet, GF Gran Costa Adeje*****, tilbyr store spillelokaler med godt lys og luft, og flotte omgivelser. De tre andre hotellene; GF Isabel****, GF Fanabe**** og GF Victoria*****, ligger alle ca 3 minutters gangavstand fra Gran Costa Adeje. Hotellene tilbyr ulike opplevelser, mattilbud og grad av luksus til ulike priser. Her er det noe for alle!

NBF har utarbeidet en brosjyre som inneholder masse mer info om det nye opplegget. Festivalgeneraler, Per B. Sundseth og Eli Ann Bakke, er veldig godt fornøyd med hva de kan tilby våre Tenerife-gjester i fremtiden.
"Dette blir en klar oppgradering av tilbudet med langt bedre spillelokaler, flottere hoteller og et spennende område".

NBF er også veldig godt fornøyd med at vi igjen kan arrangere BfA Tenerife i november. For å få til det er vi avhengig av at deltakere stiller opp. Tilbudet i november er akkurat det samme som i januar, bortsett fra at det er en 3-4 grader varmere.

Området Costa Adeje ligger ca 10 minutter nord for Los Cristianos, men ikke så mye lenger unna flyplassen i tid. Området er relativt nybygd og har et stort tilbud av restauranter, butikker og opplevelser. Fra hotellene er det ca 5 minutters gange til to flotte strender: Duque og Fanabe.

Datoer for kommende arrangement:

November 2023: 8. - 22. nov
Januar 2024: 8. - 27. jan

NBF gleder seg veldig til å tilby Bridge for Alle på GF Hoteles i Costa Adeje!

Noen bilder:

(Spillelokalet)


(Spillerhotellet GF Gran Costa Adeje*****)


(GF Fanabe****)


(GF Victoria*****)