"Amerikansk uttakning" av lag til Bridge-OL i åpen klasse

Sju lag har meldt seg til kvalifiseringsspill om retten til å representere Norge i World Bridge Games (Bridge-OL) i Wroclaw, Polen 3. – 17. september. Kvalifiseringen spilles med skjermer på Bridgehuset i Trondheim 5. – 8. mai. En forutsetning for å få representere Norge i Bridge-OL er at minst fire av spillerne som kvalifiserte laget, deltar i OL.

"Amerikansk uttakning" av lag til Bridge-OL i åpen klasse
OL kvalifiseringen starter Kristi Himmelfartsdag torsdag 5. mai kl. 12.00 og avsluttes søndag 8. mai kl. 14.10. Spillesystem er en innledende serie (RR – Round Robin), semifinaler (SF) og finale (F). Alle kamper i RR/sett i SF/F spilles over 16 spill uten bytte. Ved IMP likhet i SF/F vil det bli spilt omspill over 4 spill deretter ett og ett spill hvis fortsatt likt. Vi ber derfor om at alle tar hensyn til dette når dere bestiller flyreisen hjem.
Her er et foreløpig program:
Start torsdag 5. mai kl. 12.00. Dette tidspunktet ligger fast.
7 runder RR med wo. Vi fyller opp med et åttende lag dersom det kommer et lag til som ønsker å være med slik at vi slipper wo.
RR avsluttes til fredag 6. mai kl. 16.55
De fire beste går til SF som starter fredag kl. 18.00. Disse spilles over 48 spill.
SF avsluttes lørdag 7. mai kl. 14.30.
F starter kl. 15.30 lørdag og spilles over 64 spill. Avslutning søndag kl. 14.10. Merk at evt. omspill (over 4 spill) spilles umiddelbart etterpå.
Carry-over fra RR til både SF og F.
Det vil bli lagt ut et reglement for kvalifiseringen senere. Påmeldte lag.