Åpne parturneringer i World Bridge Games

Det 15. World Bridge Games (Bridge-OL) 2016 spilles i Wroclaw, Polen 3. – 17. September. I Bridge-OL konkurreres det i klassene åpen, damer, veteran og mix. Første uken spilles innledende runde i lagturneringen for nasjonslag i de enkelte klassene. Andre uken spilles sluttspillene for lag samt parturneringer i alle klasser. Disse er åpne for alle.
Åpne parturneringer i World Bridge Games

 

Parturneringene i World Bridge Games som går fra lørdag 10. september (registrering, spillingen starter søndag 11. september), har åpen påmelding. Det er imidlertid en forutsetning at det er nasjonale par det vil si at begge spillere representerer Norsk Bridgeforbund (NBF) og er i «good standing» med sitt forbund. Det er ingen begrensning i antall par fra den enkelte nasjon.

Påmelding gjøres på registreringssiden

Lagturneringene i Bridge-OL gjelder for nasjonslag. NBF er påmeldt med lag i åpen klasse, dame- og veteranklassen. Lagene i åpen og damer er de vinnende lagene i fra kvalifiseringene til Bridge-OL, se mer om lagene i «Resultater OL-kvalifisering» på bridge.no.

Det norske laget i veteranklassen som er uttatt av styret, består av:
  • Rune B. Anderssen, Sørreisa BK – Peter Marstrander, Tromsø BK
  • Tor Bakke, Bergen Akademiske BK – Helge Hantveit, TopBridge BC
  • Helge Mæsel, Farsund BK – Roald Mæsel, Kristiansands BK

Det har vært to gode lag som var interessert i å representere Norge i World Bridge Games Mix-lag, men som har valgt å ikke gå videre med det. Om det likevel skulle være et lag som er interessert i å representere Norge i Mix-lag, ta kontakt med NBF. Laget som eventuelt vil få plassen, må ha forbundsstyrets godkjenning. Vi ber derfor om at interesserte lag sender en søknad til bridge@bridge.no med en presentasjon av laget (minst fire spillere) inkludert en oversikt over den enkelte spillers beste resultater.

NBF holder laget med spilleskjorter (som laget er pålagt å spille med). Laget må selv dekke alle øvrige kostnader slik som reise, opphold og startavgift (4000 €).